cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vztrajne-21. dan (B)

clock-img

21.05.2006, 08:54

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Dobro jutro punce!

Po včerajšnjem katastrofalnem dnevu, ko mi ni bilo popolnoma nič za dati v usta, sem se danes odločla, da naredim greh in tako si bom privoščila normalno nedeljsko kosilo: goveja juha+ocvrt piščanec+solata. Namreč, da ti ni ničesar za jest, da ti vsa hrana gre bolj gor kot dol-to ni normalno in zdravo. Zato upam, da mi bo današnji dan pomagal, da se jutri vrnem in bom lahko normalno jedla po dieti naprej. Brez skrbi-še vedno sem vztrajna, samo danes bo en kiksuser posted image

Lepo se imejte!

clock-img

21.05.2006, 09:01

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Dobro jutro. Malo smo se pogubile. Kje ste vse. Se nas še samo par javlja. Danes še ne vem kaj bom jedla, ker gremo ven jest. Verjetno bo meso, zelenjava in solata. Jutri zjutraj pa tehtanje - da ne boste pozabile.

clock-img

21.05.2006, 09:05

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mojca brez skrbi za tehtanje, ti lahko že danes povem stanjeuser posted image

clock-img

21.05.2006, 10:08

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Včeraj sem brez problema preživela sadni dan, je bila za večerjo melona user posted image
danes pa bo kosilo skuhala tašča

Z: kava z mlekom + verjetno hruška
K: puranji zrezek + solata
V: še ne vem če kaj mesa ostane bo isto oz. pol manj kot kosilo

Želim vam lep dan

clock-img

21.05.2006, 10:38

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej punce!

Evo jaz sem pa včeraj grešila... Ma ne čist res, samo sem dan zamenjala, tako da sem včeraj jedla meso za kosilo in solatko; danes bom pa sadje.

Za zajtrk sem jedla jagode, za kasneje imam pa še jabolka, grozdje in lubenico. Pa če bo full kriza si bom eno belo kavo privoščila (je dans še nisemuser posted image ).

LP Tina

clock-img

21.05.2006, 10:50

clock-img

dory

pencil-img

8852

Evo mene:)

no vcer je slo kar ok, zvecer pa sem ratala lacna in si skuhala kitajsko zelenjavo...se dones se mi obraca od nje, saj mi je nardilo tako tezo...no dones pa je obisk wc-ja pogosto dejanje in se mi ze ornk vrti,ker je slo ze vse ven iz mene, ce pa pomislim na hrano, se mi pa se 2x obrne...ce bo popoldne kej bols, si bom privoscla kako juhco, drugac pa ne vem...pomoje nc...

ampak se ne damo...se vedno vztrajamo...

mam pa en kvescn...ker mi je mal dolga v sluzbi bit brez hrane oz, od zajtrka do kosila je dolga ( kosilo mam ob stirih popoldne) me zanima,ce loh vmes zvecim kake indijske orescke?

clock-img

21.05.2006, 12:06

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kot sem že par dni nazaj napovedala, sem včeraj na poroki KATASTROFALNO grešila user posted image  Bi rekla, da je škoda kar velika, ampak zdaj je kar je... Je treba dalje vztrajat..

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

21.05.2006, 12:11

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Bobek05, jaz sem imela v tistih treh mesecih hujšanja tudi eno hudo fešto pa nekaj rojstnih dni, kjer sem grešila, pa ni bilo tako velike škode. Ti se samo naprej drži po reglcih, pa bo. 

_____________________________

lp

clock-img

21.05.2006, 12:16

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Živjo,

Danes bom za kosilo pojedla zrezek in zelenjavo. Za večerjo pa enako.

Včerajšnji dan je bil ok. Za jutri pa nimam pojma kaj bom naredila. Jutri ne smem pozabiti na tehtanje.Čao

clock-img

21.05.2006, 13:05

clock-img

CosmoGirl

pencil-img

102

Čaw, punce!

Evo še jst... glih tko še vztrajam... predvsem zarad tega, ker se vidjo ali pa čutjo rezultati skoz. Zato ne bom obupala. user posted image

Dons pa tkole:
Z: kava (ja, spt sam to, ker mi ni nč pasal jest)
K: belo meso, kos kruha, solata, juha
V: burek (yup, domač user posted image )

Mejte se fajn... grem jst še nedeljo uživat, ker jo dejansk ta teden lhka, glede na to, da je učenje za dons že za mano. Papa...user posted image user posted image

clock-img

21.05.2006, 21:39

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Čer punce!

Spet sem doma in je čas da oddam poročilo. Včeraj je šlo vse po planu in sem pojedla 2 banani in ogrooooomno jagod. Krize pa sploh nobene.

Danes sem bila najbolj vesela bele kave. user posted image  Za kosilo je bila goveja juhica (čista), čevapčiči, špinača, solata in domač pečen nov krompirček!?! Sem se mu ves čas upirala, na koncu ko pa je ostal sem si rekla samo enega probam pa bo. Ja, ja, si lahko mislite da ni bil samo eden. Sem kiksnila prav pošteno in jutri bo na vagi definitivno kazen. Za večerjo pa sem pojedla malo sira in navaden jogurt.

Nočko!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem