cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vrtec Majšperk

clock-img

21.06.2012, 23:11

clock-img

biba83

pencil-img

57

Smo v fazi zamenjave vrtca, za dva otroka (1,5 in 3 leta). Zanima me, ali imate kakšno izkušnjo z vrtcem v Majšperku? Zelo rada bi jo podelila z vami.

Vrtec sta do sedaj obiskovala v drugem kraju, s 1.9. pa smo dobili v Majšperku. Zdaj pa še nismo prepričani kaj narest, ali ju prepisat ali ne. Vse več ljudi mi pravi, da bom nora, če ju bom prepisala iz zdajšnjega vrtca, ker se vrtec v Majšperku niti malo ne more primerjat z njim. Torej bi me zanimale res konkretne stvari (predvsem vzgojiteljice in njihov odnos do otroka).

Vsake izkušnje bom zelo vesela.

Hvala!

clock-img

22.06.2012, 20:11

clock-img

prestige

pencil-img

33

Pozdravljena!

Naša gre septembra v vrtec Majšperk, tako da ti z nekimi izkušnjami nemorem pomagat. Upam da bo vredu.

lp

clock-img

22.06.2012, 22:26

clock-img

biba83

pencil-img

57

Da bo ok, tako kot v starem vrtcu, upamo tudi mi. ;)

clock-img

27.06.2012, 18:51

clock-img

neisha80

pencil-img

448

Če si z zdajšnjim vrtcem zadovoljna in ti finančno in časovno gre skozi,da ga še naprej obiskujeta,ne prepisuj.Moje mnenjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem