cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vročina zunaj in hranjenje

clock-img

23.07.2007, 11:27

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Naš mali je začel manj jesti zadnje tri dni, star pa je 2,5 meseca sicer še vedno poje vsaj 100 ml prilagojenega mleka na obrok. Zjutraj poje celo flašo cca 180, potem pa nima več volje, a mislite, da bi lahko bilo to zato, ker je zunaj tako vroče. Vmes med obroki pa mu seveda ponujam tudi čaj, Zanima me ali ima dovolj tekočine? Sicer je dobro razpoložen in živahen.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

23.07.2007, 12:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

Glede na to, da ni dojen (dojeni z mlekom dobijo tudi potrebno tekočino), bi rekla, da ga žeja. Daj mu kakšen čaj, po mojem je bolj žejen kot lačen.

In 180 ml mleka se mi kar malo dosti zdi, pa verjetno ni lačen toliko. Vsaj po našem sklepam. 180 ni popil niti pri 5 mesecih. No, saj itak je odvisno od otroka do otroka.

clock-img

23.07.2007, 13:24

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Seveda! Nikomur ni toliko do hrane v tej vročini, tudi dojenčkom ne. Po moje boš videla, ko se malo shladi, bo kr hitro bolj lačen.

_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

23.07.2007, 14:07

clock-img

ally1

pencil-img

460

se strinjam s predhodnicami. Tvoj malček ne je zaradi vročine, poizkusi mu pa dati kakšen čaj in boš videla če je v žeji problem. 180ml je pa kar lepa količina moj še sedaj pri 7m redkokdaj popije toliko mleka naenkrat in mogoče tvojemu to zadostuje za večji del dneva.

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

23.07.2007, 14:43

clock-img

Anol

pencil-img

299

Čaj mu ponujam že vsakodnevno odkar se ne dojiva več. Kar se pa tiče količine mleka, gledam po razpredelnici, ki sem jo dobila pri pediatru in tem kaj piše na škatli prilagojenega mleka, zato zganjam paniko, in zato, ker moj prvi otrok je pojedel kolikor si mu dal, nikoli ni nič pustil, tudi če je bil bolan, kar se je seveda posledično poznalo tudi na njegovi kilaži.

Hvala punce, ne bom več zganjala paniko, ker vidim da tudi starejši otroci ne pojedo toliko. 

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

25.07.2007, 17:08

clock-img

Liona

pencil-img

540

Anol, naš je star skoraj tri mesece pa redkokdaj poje na obrok 120 ml. Ko sva šla na testiranje za alergije v pediatrično, sta mi tam dva pediatra rekla, da je prehranjen (poje preveč) in da zanj zadošča 100 ml na tri ure in nič več. In da se naj tega držim, ker bo tudi krčev manj. Torej: pojeva manj, lepo napredujeva na teži in še bolj zadovoljen je. Čaja pa mu skoraj ne dajem in tudi ni dojen. So mi rekli, da naj bi prilagojeno mleko prav tako zadoščalo do otrkovega 4 meseca.

_____________________________

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem