cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vabilo na dekliščino

clock-img

15.09.2006, 21:30

clock-img

Anonimen

Danes sem na veliko presenečenje dobila vabilo na dekliščino sodelavke. Seveda bom šla, veliko skupaj delava, se druživa... Tega vabila zares nisem pričakovala....

Zanima pa me, a se za na dekliščino darilo kupiuser posted image user posted image user posted image

Ali ste šle tiste, ki ste bile na dekliščini, tudi na poroko? Ker nekako na poroko ne bi šla..... iz več razlogov, ki niso pomembni...

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.10.2006 8:41:40 >

clock-img

15.09.2006, 22:00

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Na dekliščino se po navadi vabi širši krog ljudi, kot na poroko. JAz bi nesla darilo, ampak dekliščini primerno, recimo kakšno hudo spodnje perilo al pa samostoječe nogavice za poročno noč. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

15.09.2006, 22:03

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ja, se kupi darilo.

Sta pa dekliščina in poroka dva različni stvari, tako, da če izrecno ne dobiš vabila na poroko... oziroma ne pomeni, da si z vabilom na dekliščino povabljena tudi na poroko.
Jaz sem sodelavko tudi povabila na dekliščino na poroko oz. ohcet pa ne.

clock-img

16.09.2006, 08:37

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

jaz sem mela sedaj dekliščino in nisem imela vseh ki so ble na dekliščini potem nebom imela na poroki!za darila sem dobivala!luleke v takšni in drugačni obliki samostoječe nogavice!podvezico, striptizera so mi plačale...malo se pozanimaj če ji že kaj pripravljajo!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

06.10.2006, 09:48

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Darila za dekliščino so ponavadi smešne fore, kakšno sexi spodnje perilo, kakšen pripomoček za v posteljo ipd. Skratka, da izpade kot fora.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem