cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vaše izkušnje z BEBO

clock-img

25.01.2008, 15:30

clock-img

copatek

pencil-img

200

Živjo!

Glede na to, da našega sončka Novalac zapre in po njem močno prdi razmišljam o menjavi mleka. Slišala sem, da po Bebi večina dojenčkov kaka normalno in da nimajo toliko težav z vetrovi. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s tem adaptiranim mlekom (krči, zaprtost,...) in katerega priporočate za 8 tednov starega dojenčka - Beba Start, Beba 1 ali Beba Sensitive 1? Mu pa dodam le enkrat zvečer in še to samo toliko kolikor mu zmanjka pri meni, ko ga podojim. Sama razmišljam o Beba Start. Hvala za vaše izkušnje.user posted image

Lp,
copatek

clock-img

25.01.2008, 18:30

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo imeli Bebo 1 in 2. Po Aptamilu je bila zaprta in smo šli zato na to adaptirano mleko. Ga je dobro prenašala, edino potem se ga je naveličala in smo do konca uporabljali Milumil.

clock-img

25.01.2008, 19:57

clock-img

noe

pencil-img

982

Mi smo tud bili na Bebi kar dolgo, potem pa šli na Milumil , ki ga je pil dokler ni začel kravjega.
Beba mi je bila ok, tud cenovno, sam kar na enkrat se ni več topila tako kot prej, so v steklenički ostala takšna zrnca, zato sem jo tudi menjala, ker me je bilo strah , da je prevodeno mleko.
To je bilo že skoraj 3 leta nazaj.

clock-img

26.01.2008, 15:08

clock-img

Emm

pencil-img

181

Še vedno je tako z BEBO.Kupila sem jo predkratkem v Muellerju in tako kot si rekla se ne topi dobro.Ostajajo majhni kristalčki v njej user posted image .

clock-img

26.01.2008, 20:39

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Copatek, tudi pri nas smo šli iz istega razloga, kakor pri vas iz Novalaca na Bebo. In to ravno tako tam nekje pri osmih tednih. Jst ji že od začetka dajem Bebo1. Res je, da se včasih na flaški nardijo taki kristalčki, ampak odkar imamo Bebo, user posted image  ni več nikoli zaprta, pa še krčki so se takrat končali! To glede krčev ne vem, ali je bilo naključje, ali pa ji Novalac ni odgovarjal. Pa tudi cenovno je Beba, vsaj proti Novalacu, zelo ugodna. Najbolj se jo pa splača kupovat v Mullerju.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem