cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

V hudem mrazu zavrgel brejo psičko

clock-img

27.02.2008, 15:44

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Ne vem, kaj je narobe z ljudmi...user posted image :
cosmopolitan

Upam, da čimprej najdejo topel dom....

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 27.2.2008 20:49:32 >

clock-img

27.02.2008, 15:55

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ne morm verjet, kako so nekateri "ljudje" lahko tako brezsrčni... No ja, upam, da se bojo kmalu našli novi, prijaznejši lastniki!!!

clock-img

27.02.2008, 16:32

clock-img

Anonimen

Če povem, kaj bi naredila takemu -ah, sploh ne vem kako naj ga poimenujem - stvoru, bi me verjetno zaprli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 08:10

clock-img

pijja

pencil-img

356

Nevem ,ampak res ne, kje imajo srceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jokala še za mišem ,ko smo ga enkrat lovili po bajti,pa sem ga hotela spustit in je padel čez verando.Revež se je ves polomil.
So me vsi tak čukast gledali da jočem za mišem.Pa si nisem mogla pomagat.

Je imel take lepe učkeuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem