cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tuširanje v kampu

clock-img

10.07.2011, 22:45

clock-img

Vaseer

pencil-img

2

Zanima me, kako zgleda tuširanje v kampih, kjer je tuš časovno omejen (predvsem Danska in Nemčija).
Npr: za 5min tuša je potrebno plačati 0,50€. To pomeni, da voda neprekinjeno teče 5min ali se vodo lahko tudi zapre? Se šteje 5min dejanske uporabe vode ali začne čas teči takoj ob plačilu in ko se izteče se voda zapre?

lp, Vaseer

clock-img

11.07.2011, 07:22

clock-img

norge

pencil-img

377

Kakor imam jaz izkušnje po severu, jo lahko zapreš. Traja pa npr. 5 min, kot praviš. Midva sva se oba stuširala za en žeton. Ker če vodo vmes zapiraš, je to ful dolgo časa in se brez težav 2 stuširata, ali pa pač eden malo dlje uživa pod tušem :-)

clock-img

12.07.2011, 08:19

clock-img

Vaseer

pencil-img

2

norge, hvala za odgovor
Če prav razumem, čas teče samo med uporabo vode.
Kako pa je s samimi tuši (M/Ž), so ločeni M posebej, Ž posebej ali "enotni"?

clock-img

12.07.2011, 16:29

clock-img

norge

pencil-img

377

V bistvu mislim, da so ločeni, samo je bilo v nekaterih manjših kampih zelo malo ljudi in je bil samo tak vhod in pač noter par tušev in sva se kar počakala pred vhodom/tušem in se zamenjala. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem