cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tuširanje

clock-img

25.10.2006, 14:03

clock-img

ali***

pencil-img

25

Mene pa zanima kdaj so se vaši otroci začeli sami tuširat?user posted image

clock-img

25.10.2006, 14:41

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Naš se pri dveh letih hoče sam tuširat, sam si tušira samo kolena user posted image , drugo pravi, da ni umazanouser posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

25.10.2006, 15:51

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Naš se pri dveh letih hoče sam tuširat, sam si tušira samo kolena user posted image , drugo pravi, da ni umazanouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ima prav, mami, kaj pa ti veš! user posted image

clock-img

25.10.2006, 18:47

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

5let-da se res ornk umije

clock-img

25.10.2006, 18:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mislim da pri štirih, ampak čisto točno se pa ne spomnim. Sta se raje kopala. Celo na to sta pristala, da malo banjico v tuš naštimam (dokler še nismo imeli obojega), samo da je banja, da ni tuš. user posted image

clock-img

25.10.2006, 21:37

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

odvisno kaj si s tem mislila. če si mislila na cel postopek od slačenja, tuširanja do oblačenja, potem najbrž precej kasneje. če pa imaš v mislih, kdaj se sam tušira, pri tem, da ga ti slečeš, not postaviš, naštimaš vodo in potem obrišeš in oblečeš, pa je naša že pri letu in pol se "sama tuširala". in zraven se je veselo drla:"mami, tušijam se".user posted image  seveda je pogosto stuširala tudi mamiuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.10.2006, 21:42

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Naša tavelika je bila stara kakšnih 6 let, ko je celotno proceduro v kopalnici znala opraviti sama. Z izjemo zobkov, to še sedaj (7 let) na koncu pokontrolira ati. Počasi nas bo verjetno že naganjala ven iz kopalnice.

Tamali je star dobra štiri leta. Sam se sleče, se spravi v bano, vodo primerne temperature mu naštimamo mi, pa tudi do suhega obriševa ga midva.

lp

clock-img

26.10.2006, 10:49

clock-img

ali***

pencil-img

25

Ja vse komplet sem mislila! user posted image
Od slačenja, priprave vode, umivanja, brisanja pa potem do skoka v pižamo.

Naši 4 in 6 letnici se sami slečeta in pripravita samo jaz jima moram pripravit vodo, pa na koncu zbrisat. (Vmes pa imamo poplavo v kopalnici)  Oblečeta se pa potem tudi sami.

Pa me zanima kolko so bili vaši stari, ko so vse počeli sami brez, da ste zraven stali in kontrolirali.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem