za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ali je že katera kdaj letovala preko Tuš kluba. Malo sem gledala njihove vikend pakete so ugodni zanimajo pa me izkušnje.
04.06.2011, 11:14
luka jan
1799
Modva sva par let nazaj šla preko njih v Pulo in je bilo vse ok. Dobila sva točno to kar so nama povedali, cena pa je bila res ugodna.
Poznam tudi nekaj primerov ki so izkoristili pred kratkim to njihovo ponudbo za 99 eurov za 2 in je bilo tudi vse brez pripomb.
08.06.2011, 12:47
Andra
825
Midva sva šla tudi na vikend paket za 99 EUR in je bilo zelo vredu, bila sva super zadovoljna. Imajo dobre hotele in zadeve jim štimajo.
14.06.2011, 11:28
Nusika35
119
Midva sva bila tudi za vikend na morju s Tuš klubom in sva bila tudi zelo zadovoljna. Vse je štimalo in tudi izbor hotela je bil zelo na nivoju, tako da sva imela zares prijeten vikend na Lošinj.
22.06.2011, 11:29
Aika77
61
Mi smo tudi že 2x odpotovali s Tuš Klubom in smo bili zelo zadovoljni, enkrat smo šli za vikend v okolico Zadra, enkrat pa na 2 dnevni izlet ba bavarsko. Na obeh destinacija je bilo vse super organizirano, res lepi hoteli in vse je bilo tako kot smo se dogovorili in kot je pisalo v katalogu. Rajši vzamem počitnice tako, kot pa pri teh naših velikih agencijah ki jim v oči pade le denar!