cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tučepi

clock-img

19.04.2008, 14:25

clock-img

Anonimen

Je katera bila? Zanimajo me predvsem hoteli in apartmaji. Je plaža primerna za user posted image , takrat bo 10mesecev. Izkušnje, prosim.

Pa hvala. user posted image

clock-img

19.04.2008, 14:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

sem tudi sama čekirala Tučepe, ker je fenomenalna plaža, itak, da primerna za vse starosti našil mladičkov...

so pa hoteli prav dragi v sezoni user posted image user posted image

mi smo se potem odločili za Brelo, tudi ful lepa.

...vox populi...

clock-img

19.04.2008, 15:38

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mi smo pred dvema letoma bili v hotelu Alga. Suuper!! Lepa plaža, dosti sence, hotel loči od plaže le promenadna potka, ob tej potki restavracije, kafiči, slaščičarne, štanti... Je pa res, da smo zjutraj ob kakih pol osmih vedno šli nesti na plažo brisače, ker gužva je pa res, samo nas to ne moti. Hotel je velik, hrana odlična, sobe kar velike, skratka zadovoljni in verjetno še kdaj pridemo tja. Letos pa gremo v Makarsko, ki je malo pred Tučepom in prav tako podobna plaža in ostale zadeve, le da je vsega še več.

clock-img

19.04.2008, 19:20

clock-img

Anonimen

Ja cene so pa res user posted image , sem glih prej gledala. Moram še kaj prečekirat.

V Makarski smo bili 3 leta nazaj in je res user posted image .

Hvala obema. user posted image

clock-img

19.04.2008, 20:26

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: nbiba

Letos pa gremo v Makarsko, ki je malo pred Tučepom in prav tako podobna plaža in ostale zadeve, le da je vsega še več.

To pa ne bo čisto držalo. Zdrsana plaža v Makarski se ne more primerjati s Tučepsko.

clock-img

19.04.2008, 20:28

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

IZVIRNO SPOROČILO: rija

mi smo se potem odločili za Brelo, tudi ful lepa.

Po mojem mnenju je vrsti red po lepoti počitnic: 1 Brela, 2 Tučepi, 3 Makarska.

clock-img

19.04.2008, 21:12

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Baška Voda je tudi fajn in lepa. Smo bili lani tam. Le gužva je bila velika, kot verjetno povsod po Makarski rivieri.

clock-img

19.04.2008, 21:15

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Uf, jaz se spomnim samo neznosne vročine. Natakar se je dejansko opekel na črnem pepelniku, ko ga je prijel. Mene od takrat definitivno več ne vidijo na celini, zdaj z otrokom pa še najmanj user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem