cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trojčki - Novoletna razglednica v albumu

clock-img

16.12.2005, 19:41

clock-img

zara3

pencil-img

102

Pozdrav!
Naši trojčki so danes stari 6 MESECEVuser posted image user posted image user posted image
Ne morem verjeti, čas res hitro mine.Pravkar sem dala v album našo novoletno razglednico, jutri pa bom dodala še nekaj fotk, ki so bile posnete danes, na njihov polletni rojstni dan.
Dobrodošli v mojem albumu.
lp, Zara

clock-img

16.12.2005, 19:54

clock-img

Anonimen

Ojej, kakšni cukri.  user posted image Kar za pojest user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 19:54

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Oooo, kolk so fletni. Res luštna čestitka!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 20:06

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Čudovita čestitka!!! Pravi cukrčki so!!!!!! user posted image user posted image !Pa kok so že velki!!

Kje se dobi tako ozadje,da nardite take čestitke??

clock-img

16.12.2005, 20:34

clock-img

ona

pencil-img

3685

Ma super slika!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene tudi zanima kje dobit tako ozadje in kako nardit take slikce!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 20:39

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Zara!!!!!!!!!

Tvoje user posted image user posted image user posted image so pravi mali cukrči za popapcat so takole so lepi,sladki in kok so že veliki.
Kje pa ste dobili tole razgldnico?Bom jutri spet pokukala v tale vaš albumbečk,ker si obljubila nove slikice,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

16.12.2005, 20:42

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Super so, najlepši božički kar sem jih videla!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 20:58

clock-img

laurago

pencil-img

229

kk so luštni! kk ti sploh uspe use naenkrat?!user posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 23:05

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: mujcek

Super so, najlepši božički kar sem jih videla!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam... Res je lepa čestitka in še lepši mali božički.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

16.12.2005, 23:29

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

joj kašni cukrčki.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2005, 23:34

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Sem se kar stopil ob pogledu na slikco. Superuser posted image

clock-img

17.12.2005, 11:42

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Joj kako ste zlati.Pa tudi ti si zlata vredna da ti to znese ker že meni dostikrat ne pa sta samo dve!!Bravo mami!!!!!

clock-img

17.12.2005, 14:03

clock-img

tascha

pencil-img

482

Ful cukrčki! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2005, 15:03

clock-img

pi

pencil-img

918

Vsi trije so tako zlati, eden bolj od drugega, pa tudi ti si občudovanja vredna ker ti vse to uspe poleg trojčkov.

clock-img

17.12.2005, 18:22

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Zara3 ti si prava sefica!!! user posted image  user posted image  user posted image  

...daj razsvetli me kako sfolgas s tremi?

slikica pa je super lepa user posted image

clock-img

17.12.2005, 19:35

clock-img

zara3

pencil-img

102

Pozdrav!!
Evo, pravkar sem dodala na album nekaj svežih slikic.
Za vse ki sprašujete, kako zmorem in kako nam gre, kratek odgovor :OK, za vse ki pa želijo izvedeti podrobneje, pa prosim preberite na enem mojih starih postov (razen če koga zanima kaj konkretnega).

Za vse ki pa sprašujete za ozadje pa takole: jaz sem vse tri poslikala na kavču, potem pa je moj mož naredil malo fotomontažo. Ozadje je našel na netu in je kombiniral dva različna ozadja...eno je tisto rdeče, ki v našem primeru služi kot okvir, drugo pa je za otroci.

Lep pozdrav vsem in hvala za vaše prijazne pozdrave!!!!
Zara 3

clock-img

18.12.2005, 19:06

clock-img

Anonimen

iii čudovite slikice, lep možek(očka) pa prekrasne štručke ,...čestitke pa veliko zdravja celi družiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem