cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trgovina za dušo

clock-img

01.03.2007, 09:09

clock-img

Anonimen

Ali jo imate? Takšno trgovino, kamor greste, pa četudi nič ne kupite? Samo, da si napasite oči?

Jaz imam tri:
ORNAMENT na Malem Lošinju
TRI MUHE - stara LJ
INCOGNITO - stara LJ
Te tri so res za dušo, za oči "napast" user posted image  Sicer kdaj tudi kaj kupim, ampak enostavno mi je všeč občutek v teh trgovinah user posted image

Ko imam "svoj" dan, grem zelo rada v HM, ker se izgubim v množici in ne maram, da me prodajalke sprašujejo, kaj želim....ko pa takrat še sama ne vem, kaj bi rada user posted image  Rada gledam Baby oddelek, čeprav ga je Gašper že prerastel....pa vedno pogledam, kaj je novega na spodnjem perilu...pa mogoče vržem oči na kaj moškega...če nisem ravno jezna na dragega user posted image
Rada grem v Mullerja. Po kakšen lak za nohte. Čeprav ga potem redkokdaj uporabim. Ali pa špangice...te so sploh moja slabost user posted image
Včasih se mi zdi, da se spočijem tudi v Leclercu, ker je tako velik. Ker lahko pol ure hodim med policami, ne da bi sploh vedla, kaj naj kupim....

Pa ve?

clock-img

01.03.2007, 09:11

clock-img

Anonimen

MERKUR-vse za gospodinjstvo user posted image user posted image

clock-img

01.03.2007, 09:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tele tri muhe moram pa res najti user posted image
Moram dragega mal it žicat da greva mal v Lj NOOOOOOuser posted image user posted image user posted image

Hm, najljubša trgovina?
Toy'r'us user posted image user posted image - men je tam not ttttkoooo fffajjjnnn user posted image
potem hm
kakšen Art pa Leonardo user posted image user posted image
Kar se pa cotik tiče -> Naf Naf in Benetton, lokacija je pa ne opredeljiva, kajti tja vedno rada zavijem user posted image

clock-img

01.03.2007, 09:22

clock-img

facka

pencil-img

789

Kakšna drogerija, kot recimo Douglas ali Limoni, ko tako lepo zadiši, ko vstopiš, ali pa Lush trgovina, ko sploh ne veš, kaj bi kupu, ker je taka velka izbira.

clock-img

01.03.2007, 09:26

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

L`occitane
Limoni

Gospa sem.

clock-img

01.03.2007, 09:39

clock-img

muška

pencil-img

3223

Jaz sem zaljubljena v perilo, tako da v vsaki trgovini najprej zavijem na oddelek s perilom in se tam pasem in vzdihujem in oh in sploh uživam, potem pa seveda MORAM nekaj kupit user posted image

clock-img

01.03.2007, 11:17

clock-img

Anonimen

L'Occitane in raznorazne trgovinice z darilnim programom. Se ne spomnim imen.user posted image Aja, pa to ne tiste trgovinice z zafrkantskim programom daril, ampak tiste s takimi bolj fensi šmensi darili, kot sta npr. dve v City parku.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 1.3.2007 11:21:33 >

clock-img

01.03.2007, 11:20

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz enkrat na teden prečekiram Orsay-zase, H&M-za tamalo in Muller - če je kaj v akcijiuser posted image

Včeraj sem se odpravila nekaj kupiti v Europark...žalost...edino eno krajše krilo mi je bilo všeč v Zari, ampak je stalo 35€user posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

01.03.2007, 12:12

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Orsay-zase, H&M-za tamaladva pa tudi za mamo se kaj najde
Limoniuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

01.03.2007, 13:07

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

Uh, vse trgovine s cevlji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

01.03.2007, 17:35

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: nizozemka

Uh, vse trgovine s cevlji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, tam gor pri vas je fino, tukaj je bolj švoh. a je Sacha še tako v redu? jaz sem si tam poročne čevlje kupila - take luštne roza-zelene natikače - fensi pa čisto poceni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

01.03.2007, 17:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz imam za dušo samo restavracije....resnouser posted image user posted image

Prav gotovo pa najbolj uživam v nakupovanju otroških oblekicuser posted image

clock-img

01.03.2007, 19:40

clock-img

zverinca

pencil-img

828

meni je pa zakon s'oliver, pa za tamalo HM cunjice, pa v drogeriji se zgubim, pa tu sam špecerijo mi je v užitek nabavljat....

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

clock-img

01.03.2007, 20:18

clock-img

taja27

pencil-img

1253

jst tud uživam v H&M in S'Oliverju za tamalo. kr božam cotke. zdej ma že št. 80, pa še kr hodim gledat 50 in 56. se čist stopim.

pa Ikeja in Kika. tam bi pa itak kr ostala.

clock-img

01.03.2007, 20:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila pa danes v enem precejem velikem rastlinjaku in mi je bilo takooooooo zelooooooo lepo user posted image  user posted image .

Ena soba cvetočih živih ciklam, ena soba mačeh, dve sobi zelenih bršljank (se mi zdi?).

Bilo mi je veliko lepše kot trgovine z oblekami ali čevlji. Verjetno bom šla še kdaj :).  Sem se kar sprehajala tam....med tistimi cvetovi.

clock-img

02.03.2007, 08:36

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Definitivno tale;

http://www.trgovina-ika.si/

clock-img

02.03.2007, 10:22

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Muller, pa Trst Rossini, pa Damiani v Lj.Pa Gap trgovine povsod kjer so.

clock-img

02.03.2007, 10:26

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Muller ker imajo Essence kozmetiko, ki je ravno prav poceni za hitro razvajanje, Intimissimi za spodnje perilo. Drugače se pa najbolj sprostim ko greva gledat kake bolj tehnične zadeve oz. so meni dost že reklame z TV-ji, računalniki in podobno. Jest bi kar vse te napravce imela.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

02.03.2007, 10:31

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Lush.

clock-img

02.03.2007, 12:05

clock-img

Anonimen

Vse trgovine s čevlji in Toys

clock-img

02.03.2007, 12:48

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Qlandija na Ptuju...user posted image , če verjamete ali ne! Vsak dan sem tu, če hočem ali ne! (služba)

clock-img

02.03.2007, 13:36

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Jaz sem bila pa danes v enem precejem velikem rastlinjaku in mi je bilo takooooooo zelooooooo lepo user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image  ko želim bit sama s svojimi mislimi...
                     ...potem je to Florina!user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

02.03.2007, 13:51

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: nizozemka

ja, tam gor pri vas je fino, tukaj je bolj švoh. a je Sacha še tako v redu? jaz sem si tam poročne čevlje kupila - take luštne roza-zelene natikače - fensi pa čisto poceni.

Uh, tukaj so vse trgovine s cevlji v redu:):) zdej poteka zadnja runda znizanja, dobis vse cevlje za deset evrov, al pa placas ene, dobis dvoje, al pa dvojne za 30... In to znizane tudi od 150 na 10 evrov...user posted image  cist znizajo. hehe, me mal potegne vcasihuser posted image user posted image
Lani bi lahk kupla trojne balerinke za 6 evrov skupaj, samo so ble semis umazano roza barve, tk da je pol bil cevelj rjav na koncu. in ko dobis zraven neomadezevan nov levi, ne mors kupit zaradi razlicne barve, kljub ceni..
Ko sta mama in Breda kle, si vedno vsaka kupi po 3, 4 pare cevljevuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, povzetek, ce je NL za kaj dobra, je za cevlje, to pa...user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

03.03.2007, 00:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Joj sam da cunje prodajajo, pa se že fajn počutim. Če pa še kaj kupim je moj dan polepšan,...sem precej zapravljiva.
Večkrat pa samo tavam med cotami in gledam kaj vse bi imela, hkrati pa  se zavem da imam doma prenabasane kosme....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem