cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tiste, ki ste rodile v Trbovljah

clock-img

21.01.2007, 09:56

clock-img

Anonimen

Kako je v praksi z obiski? Vem, da je dop in pop po eno uro, vemdar me zanima kok so kej v praksi prilagodljivi.
Kdaj vse so vaši dragi lahko prišli na obiske?

Pa v sobo, je lahko šel samo user posted image  in user posted image ?

Pa še nekaj, morda hecno vprašanje, ko ste dobile obisk v dnevni prostor, a so na  user posted image  medtem sestre pogledale al ste jih pač kr pustile, če so spali?

Hvala in lp user posted image

clock-img

21.01.2007, 10:19

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja glede obiskov-po sobah gredo lahko samo partnar in user posted image ,glede ure pa tudi ni take panike, moj je včasih tut do pol petih podaljšal,pa ni blo panike!

Ja sestre tut pogledajo na user posted image če se jokajo in jih popestvajo! Sicer pa tako dolgo ne moreš bit v dnevni,ker si zmatran...

clock-img

21.01.2007, 19:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.01.2007, 21:40

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Jaz sem dobila občutek, da imajo sestre rajši, če pridejo partnerji med obiski, vsi ostali pa izven obiskov (seveda samo najožji sorodniki). Tako je v sobi skupaj nova družinica, ne pa da očka mirka otroka tačas ko mami v dnevni sobi govori z obiskovalci.
Glede čuvanja med obiski - pri naju s cimro je bila vedno katera od naju v sobi, dvomim da sestre pogledajo - itak so sobe zaprte. No verjetno, če bi se iz katere sobe slišalo dretje, bi mogoče katera not pokukala.
V sobe so pa lahko prišli samo partner in otroci, ostale so nagnali (no ja kaka z vezami se je že prešvercala, samo se mi ni zdelo fer do ostalih mamic).

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 21.1.2007 21:41:01 >

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem