Evo, pri 18 mesecih starosti sem tožila o tem, da nas hčerka tepe
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=658541&mpage=1
Zdaj je spet začela. Jaz res sumim, da je kriv vrtec, saj je s prvim aprilom spet začela po tromesečni pavzi. Sem se odločila, da ji bom dala nazaj, kadar me udari, ker igranje užaljenosti in imitacija joka pri nas nič ne zaleže. No, naredi tak angelski obrazek in reče OPROSTI . Ampak ta njen oprosti je bolj tak.
Danes se je prebudila, nekje ob petih zjutraj, še z zaprtimi očmi je stala na postelji im me začela klomfati po obrazu, jaz res več ne vem, kaj naj. Včeraj je pretepla neko punčko v trgovini, ker je želela sedeti zraven nje . Seveda je bil poleg nje ati, ki je bolj mehke sorte, tako da je še dobro prišla skoz.
Res več ne vem, kaj naj delam z njo. Kaj vzgajam nasilnega otroka?
Če me klomfne jo klomfnem nazaj, seveda ne premočno, ampak tako, da čuti. Začela sem jo tudi kazniti. Včeraj me je ugriznila, pa sem ji pobrala telebajske in sem rekla, da danes več ne dobi telebajskov, ker je ugriznila mamico in ima kazen. Zdaj me res že skrbi. Danes popoldan gremo na rojstni dan in me je kar strah, da ne bo slavljenec kakšne pokasiral.
Drugače je zelo brihtna punčara, vse ji je jasno, takoj si vse zapomni, veliko se ukvarjamo z njo, deležna je veliko pozornosti, ljubezni in topline.
Pomagajte punce, ker sem že obupana, moramo končati s tem tepežem.