cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telovadba za 2. letnika - LJ.

clock-img

04.09.2006, 13:08

clock-img

Mucek2

pencil-img

1

Zanima me kakšne izkušnje imate s telovadbo za 2. letnika. Kaj na taki telovadbi počnete, kakšne so cene in kaj je pomembno pri odločitvi, pri poplavi ponudb?  user posted image

Ali kje ponujajo telovadbo in plavanje skupaj user posted image  To bi se mi namreč zdela idealna kombinacija...

Mucek

clock-img

04.09.2006, 14:02

clock-img

Mašinka

pencil-img

58

Ojla,

poglej na spletno stran ŠD TRIUMF  http://www.triumf.si/?p=malcki

Mi smo hodili lani in je bilo ful zabavno.user posted image  Gre v bistvu za različne poligone, kjer se otroci zdivjajo in hkrati razvijajo svoje motorične sposobnosti. Poleg različnih rekvizitov imajo tudi plezalno steno, ki je prilagojena prav malčkom od 1. leta naprej. Ta je bila našemu sončku najbolj všeč.

Letošnja skupina (2-3 leta) bo imela poleg telovadbe (1x tedensko) tudi možnost vključitve v plavalni tečaj (1x na 14 dni).

Cena za celoletno telovadbo je 30.000 SIT, za plavalni tečaj pa 23.000 SIT (za 10x) . Se mi zdi kar ugodno, glede na ostalo ponudbo.

Pozdravček,

Mašinka

clock-img

04.09.2006, 14:08

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mašinka,
a lahko prosim napišeš kje v LJ se izvaja ta telovadba za malčke?
Sem pogledala njihovo spletno stran, ampak tega nisem nikjer zasledila.

Hvala.
Lp, Naja

clock-img

04.09.2006, 14:32

clock-img

Mašinka

pencil-img

58

Ojla,

vadba je na OŠ Trnovo ob četrtkih od 16:30 do 17:30. Začne se 21.09. in traja do konca maja (tako je bilo vsaj lani).

Pozdravček,

Mašinka

clock-img

04.09.2006, 17:02

clock-img

Una

pencil-img

399

Jst sm pa tale link našla na netu: http://www.g-rega.si/index.asp

Mogoče ti bo kej pomagal.

LP, Una

clock-img

11.09.2006, 14:47

clock-img

Anonimen

Zavod G-rega je za moje pojme kar drag. telovadba za malčke je 55.000 sit, gibalna abeceda (telovadba za otroke od 3. leta naprej) pa kar 83.000 sit.
Lp, N

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem