cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tekačice

clock-img

23.02.2009, 19:08

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Pozdravljene!
Tiste, ki se vsakodnevno ali nekajtedensko ukvarjate s tekom - ali ste prekinile, ko ste zvedele, da ste noseče ali ste s tem v zmernem tempu nadaljevale? Trenutno sem v 6t in mi prav paše it se občasno malo razgibat, nočem pa ravno škodit otroku, pa me malo zanimajo izkušnje.
Je pa res, da trenutno tečem zgolj toliko, da se malo razgibam.

clock-img

23.02.2009, 19:29

clock-img

Taj

pencil-img

163

Ravnaj se po počutju in zdrastvenem stanju. Jaz sem v prvi nosečnosti tekla vse do 4. meseca, nato pa nadaljevala s hitro hojo, v drugi user posted image  pa krajši čas, ker sem imela krče. Dokler je vse OK, teci, ker je tvoje telo tega vajeno, kasneje boš pa že začutila nelagodje in upočasnjevala tempo.

Športanje brez pretiravanja zdravi nosečnosti lahko samo koristiuser posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

clock-img

23.02.2009, 21:40

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Jaz sem prekinila, ker me je bolelo med tekom - tako sem sploh ugotovila, da sem noseča. Sem pa še nekaj časa v hribe hodila.
Med drugo nosečnostjo sem pa najprej  nadaljevala s pilatesom, potem sem pa preklopila na orbitrek.

Kot je napisala Taj, ravnaj se po svojem občutku.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 23.2.2009 21:41:54 >

clock-img

23.02.2009, 21:42

clock-img

darja72

pencil-img

614

V prvi nosečnosti sem malček upočasnila tempo, pa na smučkah sem veliko tekla in hodila na krajše planinske ture. Ampak res počasi. Fajn je imeti pulzmeter, da nadzoruješ utrip.
V drugi nosečnosti sem tempo povečala, ker sem morala malega neprestano loviti.user posted image
Zdaj 10 km pretečem brez resnejše vadbe, ker laufam za obema.user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

24.02.2009, 09:13

clock-img

tralala

pencil-img

220

Jaz sem v prvi nosečnosti tekla KP-IZ počasen tempo, pa dol iz Slavnika tudi. Pred nosečnostjo sem pridno trenirala, po njej pa nič več kaj dosti. Potem sem imela en splav, tako da v drugi nosečnosti nisem tekla prav nič, sem pa speč začela malo trenirat leto in pol po porodu. Po kakšnih 2-3 mesecih teka sem spet zanosila in se ustavila s treningi. Občasno grem na orbitrek, ki je precej priročna zadeva, še posebej če si sam doma z dvema mulcema. Jaz mislim, da če doživiš slabo izkušnjo, se bolj brzdaš, če pa prej nisi imel nobenih težav jih niti ne vidiš in lahko mirne vesti tečeš. Vse je odvisno od posameznika in vsak je zgodba zase.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem