oh bog.. prav, naj razložim ubogo šalo (k seveda zdej pol tok ne bo smešna) - moj stavek: pazi da ne obiščeš prijateljice spodaj dokler ga ne pogoltneš (gel) in splakneš usta
je bil mišljen kot šala ob dejstvu: According to the researchers, Sildenafil has indeed helped many women by creating the signs of arousal though this has a little effect on a woman's interest to have sex, desire or her willingness.
torej, da ne boš še njo fizično vzburil ob nesplaknjeni ustni votlini, če jo boš takoj nato oralno zadovoljeval.
in kot drugo, ženskam sildenafil ne dajejo, ker ni enakega efekta kot pri moških. v določenih primerih, kjer pa izboljša stanje, pa ga trenutno testirajo. recimo da si ženska želi spolnega odnosa, pa ni dovolj vlažna spodaj. na primer.
hence the joke. ^^
ampak seveda, jaz sem ful vzvišena, ker ti ne štekaš mojega vica in ker si ne vzameš 5 minut časa, da bi pogooglal, če že ne veš kake stranske posledice bi pa lahko sidenafil pustil na ženski. no, že v redu, moja zvišenost ti odpusti
notkar je lepo opozoril (kot moškega, izberem njega); Če bi bil v tvoji situaciji, in bi bil pred dilemo, ali sex ali kajenje, tudi eno sekundo ne bi premišljeval, kaj bi naredil. Pri tem oklevanju te pa, presneto, ne razumem. če seveda predpostavimo, da je tvoja trditev pravilna.
verjetno notkarju zdrav seks pomeni več kot tebi (cigarete). btw, jaz kadim (sicer ne veliko), ampak če bom zanosila, bom pa valjda nehala. kot bi nehala, če bi zarad tega ne mogla normalno seksat (in zarad tega sploh postat noseča in the first place, mind you )