cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Težave z dojenjem po 2-eh mesecih

clock-img

26.09.2007, 11:09

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Naša punčka je stara 2m. Po enem mesecu sem začela dodajati, ker sem imela premalo mleka.Pred 2 tedni sem bila pri G, ki mi je dal recept za Tametil. Zdaj ga jemljem že 1 teden in vse je bilo krasno do danes zjutraj. Gospodična se je odločila, da se ne bo več dojila! Ob 5-ih se je zbudila in jo dam na desno dojko - jok. Jo dvignem, pomirim in še enkrat poskusim na desni - jok. Ponovno jo pomirim in poskusim tako dvakrat na levi - zopet jok. Trudila sem se 20 minut, ko pa je že histerično jokala sem ji naredilo flaško, ki jo je z veseljem spila in takoj zaspala nazaj. Nato se je zbudila ob 9-ih in zopet se ni hotela dojiti. Ura je 11; poskusila sem že dvakrat pa nič.

Naj povem še to, da sem si ob 6-ih črpala mleko, ker so zdaj, ko jemljem tametil dojke napete in zelo boleče. Zdaj ji bom dala moje izčrpano mleko. Kaj pa naprej?

Ali naj si črpam in še naprej jemljem tametil ali naj ji dajem adaptirano mleko?

Vsakega nasveta bom vesela.

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 26.9.2007 18:48:57 >

clock-img

26.09.2007, 11:48

clock-img

ponči

pencil-img

2

Če tablete nič ne vplivajo na mleko, si ga črpaj in ji ga daj po flaški. Očitno jo joški ne zanimajo, ji pa daj flaško, če tako lepo papca. Tudi napetost bo popustila in ker ne bo povpraševanja bo tudi mlekec šel.

clock-img

26.09.2007, 13:20

clock-img

Anonimen

Jaz ne bi frustrirala sebe in otroka, če ti takole zavrača joške. Škoda živcev. Črpala bi si mleko, dokler bi bilo in bi ji ga po flaški dajala.

clock-img

26.09.2007, 13:25

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

jaz sem imela pooben primer. mali je začel zavračat dojko, pa malo manj mleka sem imela tametila pa v sg ne poznajo, tako da sva začela dodajati ampak sem imela ogromno težav preden je sprejel flaško in tudi s črpanjem mi ni šlo....
Tebi pa bi jaz priporočala da si črpaš svoje mleko če ti le gre in ga daješ po flaški, če jo je sprejela.
Pa čim manj sikirat

clock-img

26.09.2007, 15:57

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Pri nas je bilo IDENTIČNO! Samo, da se je to zgodilo pri 4 mesecih. Ko sem po Tametilu končno spet bila "polna", mali ni hotel več. Potem sem si kak mesec še pumpala,(ker mleko je še bilo kljub temu da nisem jemala več tablet) na koncu pa rekla, da tako ne gre več. Non stop umivat in prekuhavat pumpico pa nosit jo po obiskih in izletih ... če se je odločil, da se ne bo več dojil in da je lažje pit po flaški, naj bo pač po njegovem

Odločitev je pa vseeno tvoja. Poskusi s črpanjem, če ti ni preveč naporno.

clock-img

26.09.2007, 18:53

clock-img

Anonimen

Ali naj si črpam in še naprej jemljem tametil ali naj ji dajem adaptirano mleko?

Vsakega nasveta bom vesela.



Če želiš dojiti, vztrajaj. Čim večkrat jo pristavljal; ravnovesje ponudba povpraševanje se vzpostavi po dveh do treh dneh.

Pomaga tudi sezamov napitek in veliko počitka. Vreme je idealno za zabušavanje. Zdaj imaš "izgovor", izkoristi ga user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem