cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Težave s ščitnico po porodu

clock-img

29.10.2018, 10:06

clock-img

Prasko

pencil-img

2

Zdravo. Zanima me, če ste katere imele težave s ščitnico po porodu in kako ste to prenašale?  Pri prvem porodu nisem imela težav. 2 meseca po drugem pa so se mi začele težave. Ugotovili so mi vnetje ščitnice. Preveč mi dela. Sem brez zdravil. Priporočen mi je bil počitek. Se mi pa zdi, da sem vsak dan slabše kljub počitku. Razbijanje srca, zebe me, potem mi je vroče, da sem čist potna, roke se mi tresejo.Naj še omenim, da dojenčka dojim. Predno so se začele težave sem se počutila super. Punce, če ima katera podobno izkušnjo prosim za kakšno spodbudno besedo 😉. 

clock-img

18.12.2018, 07:49

clock-img

laura13 RR

pencil-img

48

Sama sem že med nosečnostjo zbolela na ščitnici. Sedaj sem na strogi dieti brez glutena in laktoze ter sladkorja. Noro dobro, res pomaga, veliko bolje se počutim in zdravila sem zmanjšala na pol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem