cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Težave po SS

clock-img

30.10.2011, 08:58

clock-img

Niri

pencil-img

162

Pozdravljene vse, ki ste že imele to žalostno izkušnjo, da vas je doletel SS...

tudi mene je točno 4 tedne nazaj so mi naredili abrazijo, ker je bil plodek pri 10tednih velik za 6 tednov. Skratka sama žalost user posted image user posted image Je bil pa to moj že 2 ss v enem letu.user posted image

Ampak težave pa so nastopile 2 dni nazaj, ko me je zelo zelo začel boleti levi jajčnik in me zdaj boli vsakič ko stopim z levo nogo na tla, ko se usede ali vstanem najhuje pa je ko lulam (takrat me boli cela maternica) ali pa ko me tišči na blato takrat me tako štihne, da mi kar sapo vzame...

Ali je že imela katera takšno izkušnjo? Kaj narediti? Zdaj so prazniki in ni moje gin...Pregleda po SS še nisem imela, zdaj enkrat naj bi prišla user posted image tako da nekako predvidevam, da ni O...sploh ne vem kaj naj bi to bilo? Kakšen nasvet?

clock-img

30.10.2011, 09:19

clock-img

cilla

pencil-img

763

Pokliči na ginekološko urgenco tebi najbližje porodnišnice in jih vprašaj, ali se prideš pokazat ali lahko počaka do srede. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem