cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Talne ploščice - vzorec

clock-img

16.06.2006, 20:59

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Na hodniku in po stopnišču bomo začeli s polaganjem ploščic (bordo rdeče). Zdaj pa razmišljam, da morda ne bi bila za čisto enostavno polaganje, ampak bi si izbrala kako kombinacijo še s kako drugo barvo. Pa ne vem, kak vzorec naj izberem, da ne bo preveč kičasto. Keramičar pravi, da naj se odločim, da mu polaganje ne bo problem. Upam, da res ne.user posted image

Ima kdo ka vzorec, ki ga lahko pokaže, kako internetno stran, kjer bi se dalo kaj pametnega videt?

Letos pa bo!

clock-img

16.06.2006, 21:11

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Ful dobre keramične ploščice imajo Italjani (npr. Imola), malo pobrskaj po njihovih internetnih straneh - imajo vse kar hočeš. Kaj če bi kombinirala s kako smetanovo, da bo malo svetleje? LP

clock-img

16.06.2006, 22:00

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ja mi imamo Imola ploščice po celem stanovanju in so res krasne. Mogoče bi poskusila s tako malo svetlejšo rdečo. Mi imamo po hodniku in dnevni sobi položene take malo svetlejše rdeče, ki izgledajo kot kamen in zgleda res super.

clock-img

16.06.2006, 22:03

clock-img

*maja

pencil-img

2075

http://www.imolaceramica.it/jsps/portal/index.jsp
Evo malo pobrskaj pa boš mogoče našla kakšno idejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem