cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TEST OČETOVSTVA

clock-img

12.07.2004, 17:32

clock-img

Didi

pencil-img

1

Lepo pozdravljeni

Znašla sem se pred veliko težavo, zato sem se odločila, da vas prosim za nasvet. Pred kratkim sem rodila fantka. Vendar pa zaradi zapletenih okoliščin nisem navedla očetovstva v rojstnem listu. Toda moj bivši partner je prepričan, da je oče on. Zato zahteva test očetovstva.
Zanima me sledeče: kdo plača test očetovstva, v primeru če je otrok njegov, koliko časa približno poteka postopek oziroma v kolikem času izvem rezultat?
Bila bi zelo hvaležna za kakršenkoli namig. Ali vsaj kje bi lahko dobila več informacij o tem.
Najlepša hvala!

clock-img

12.07.2004, 18:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Uf Didi, sva na istem...moj bivsi tudi zahteva test ocetovstva...ker ga nocem navesti na rojstnem listu...potem bo sel se v tozbo...zato tudi mene zanima kar najvec na to temo...vem pa da dnk testi stanejo nekaj vec kot 200.000sit...pomoje placa tisti, ki ga zahteva...ne glede na rezultate...v mojem primeru, ce bo sel ocka pol na sodisce, tam bo definitvno zmagal na podlagi dnk, zato sodisce meni naprti del stroskov...hudo..

teja

clock-img

13.07.2004, 11:52

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Pojdi malo pogledat na tole stran glede tega in upam, da boš našla kaj koristnega
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/zivjenskeSituacijestran.euprava;_?dogodek.id=12264

in tan odpri splošne informacije.

LP:sloncek::rozica:

clock-img

21.07.2004, 07:32

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Zivjio!
Tud jaz sem si tole ogledala, ker sem firbec, pa se vedno ne vem kje in kako se to naredi.
Od kolegic sem slisala, da se je pred leti to delalo v Zagrebu, zdaj pa baje pri nas tudi, samo da ne vem kje in kako se do tega pride...

clock-img

27.07.2004, 14:49

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Teste očetovstva delajo tudi pri nas, in sicer na sodni medicini v Lj ( ne vem mogoče tudi kje drugje ). Plača pa tisti, ki poda zahtevek za to, in pa plača se predno se test sploh izvede.
Ni pa popolnoma nič zapletenega: vzamejo vzorec sline in kapljico krvi od otroka, matere in očeta. Skratka nič groznega. Potem pa ti rezultate pošlejo na dom.

Druga stvar pa je ko se test dela na zahtevo sodišča. To pa ne vem kako je s plačili in drugimi zadevami.

Upam, da sem malo pomagala.

LP Maja :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem