cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sveža kri

clock-img

26.03.2005, 14:29

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Punce, eno vprašanje. Sem 24 dni po porodu, počutim se odlično. Čišča mi je skoraj izginila. Včeraj zvečer pa sem na vložku zasledila svežo kri. Sem pa včeraj kar precej dvigovala težke stvari. Je to od tega? Vem, da mi je babca rekla, da čišča ne sme zgledati kot sveža kri. Tudi povedala mi je zakaj, a mi je ušlo iz glave. Katera ve zakaj ne sme biti sveže krvi in kaj to pomeni.
Dojim že 1 teden ne več, spolnih odnosov pa tudi še nisva imela...

papa,tanaja*

clock-img

26.03.2005, 16:16

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Lahko imaš že M, sploh če ne dojiš več. Lahko je od dvigovanja - porod je eno veliko nasilje nad telesom in po porodu ena velika rana, tako da dvigovanje ni priporočljivo. Je pa res, da ene ženske okrevajo takoj, druge pa rabijo več časa. Pa če si bila šivana ali ne, je tudi razlika. Če te ne boli, pa če ne gredo kakšni večji kosi od tebe, potem ni panike.

clock-img

29.03.2005, 10:02

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Tanaja*, jaz imam tud že en teden (vsak drug dan) mal sveže krvi. Vmes pa je bilo tud že v redu. Nisem bila pa nič šivana (mal sicer raztrgana), pa nič posebnega ne delam. Se mi pa zdi, da takoj, ko začneš kaj več počet, kot sm do sedaj, je čišča mal bolj močna. Me pa nič ne boli tako, da mislim, da ni nič narobe, dokler je vesga čist mal in brez bolečin.

Lp, Dolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem