cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stop injekcija - Pregnyl

clock-img

09.02.2006, 09:35

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Punce, čao!

Danes zjutraj sem spet imela UZ po devetih dneh jemanja injekcij Menogon. Na UZ je bilo vse ok. Na levi strani sem pridelala 10 foliklov, desna stran žal spi zaradi velike ciste, ki mi je poškodovala jajčnik (že pet let nazaj). No in za domov sem dobila stop injekcijo - Pregnyl, ki si jo moram dat (ne jaz, moj dragi) danes zvečer. Prosim, povejte mi, ali ste imele s stop injekcijo Pregnyla kakšne probleme user posted image ? A ste se ful slabo počutle user posted image ? To je prva težava, ki mi trenutno ne da miru. Druga je pa še večja ------> V soboto zjutraj imam pa že punkcijo user posted image  user posted image  user posted image !!! Pobral me bo od strahu!

Dejte kej lepga povedat...

LP

clock-img

09.02.2006, 09:39

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Brez panike. Je pa zelo pomemben čas. Inekcijo moraš dobiti takrat, kot so ti naročili, da ustavi folikle, ker morajo sedaj folikli počakati, da iz njih vzamejo jajčne celice.

clock-img

09.02.2006, 09:45

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Draga zigkar!

Razumem te, da te je strah punkcije. Ampak pomisli: nobena še ni hin rihtala na mizi! user posted image user posted image user posted image  Punkcija traja največ pol ure (men se zdi), pol te pa SAMO ŠE PAR DNI LOČI OD user posted image user posted image user posted image !

aLI NI TO KR VELIKA VZPODBUDA. pA ŠE KOLKOR JAZ VEM, JE ZDEJ TKO, DA LAHKO NA GK REČEŠ ZA LOKALNO ANESTEZIJO IN NE BO BOLELO NIČ!!!! dRŽI SE IN DRŽIM PESTI ZATE!

lp, šPELKA

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

09.02.2006, 09:53

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Stop inekcija ni nič posebnega,tako kot vsaka druga,sej si jih do zdej že navajena user posted image ,le da to dobiš v mišico v rit!Je pa zelo pomembno ja da jo dobiš točno ob tisti uri kot so ti naročili.Po inekciji ni nobenih sprememb v počutju,kot pravim nič posebnega.
Glede punkcije pa v Lj.itak dobiš tako inekcijo kot pri zobozravniku v steno maternice in potem same punkcije skoraj ne čutiš.Najhuje je če te je strah,tko kt je blo mene,pol je vseskupaj težje.Vem da je lahko rečt da bodi sproščena,ampak ko boš tam ležala na tisti mizi se probaj za 15 min odklopit in misli na kaj drugega,pa bo takoj mimo.Po punkciji se greš mal uležt(20 min) in potem domov.
Vso srečo ti želim in čim manj živčnosti!!!!

clock-img

09.02.2006, 09:54

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Tehnofil in Špelka!

Hvala za vzpodbudne besede. Sej vem, da bom prišla iz ambulante po posegu živa (upam) user posted image . Ampak ti dnevi pred punkcijo so pa tok napeti in živčni, da bi najraje kar grizla user posted image !!! Še enkrat hvala obema.

LP

clock-img

09.02.2006, 10:37

clock-img

*Karmen*

pencil-img

586

Joj, ne se smejat. Sm mal zmedena user posted image  in sm pozabila neki vprašat. Midva sva šla v postopek prvič. Zato sva se zaradi dolgih čakalnih dob odločila, da greva samoplačniško. Tako da, če bom hotela lokalno anestezijo, jo bova morala plačat. Sej jo bova plačala tako al tako ampak, da ne bi vlekla s seboj cele plače, bi pa rada vprašala, če katera ve za okvirno ceno lokalne anestezije?

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem