cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spuščena maternica ali mehur

clock-img

06.10.2008, 13:01

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Punce, jaz pa imam en velik problem in ne vem kako ga bom rešila. Po treh mesecih od poroda sem v soboto zvečer začutila pri tuširanju (umivanju spolovila), da mi dobesedno gleda ven maternica ali pa mehur, to ne vem, zakrivajo to zadevo samo sramne ustnice..joj, groza, panika, kaj zdej to je..??

Zjutraj ko vstanem je stvar čisto v redu, ni vidno nič, potem pa ko sem čez dan veliko v gibanju oz. na nogah mi spet zleze ven in je prav grozno..zdaj pa ne vem ali bi bilo najbolje da pokličem svojo gin. in ji to povem, ter da grem na pregled (sicer je pri prvem pregledu pri 6 tednih rekla, da imam maternico še zelo nizko in mi je odsvetovala kakršnokoli telovadbo, dvigovanje bremen itd)., pa da naj si kupim v lekarni neke tampone ki so obteženi za mišice..ampak seveda jih nisem a ne (zdaj mi je pa žal), pa tudi vestno nisem delala Keglovih vaj (kar mi je sedaj tudi žal), ampak zdaj je vse že prepozno..in me ful skrbi, kako se bo to spet vzpostavilo v normalno stanje ??

Dajte mi povedat ali je imela kakšna kakšno podobno težavo kot jo imam jaz in kako ste to stvar rešile ???7

Hvlala vam !!

clock-img

06.10.2008, 20:36

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Ful, ful ful delaj Keglove. tudi jaz sem imela podobno obsedeno stanje, ampak ko sem bila par tednov po porodu. Sem ful keglove delala in se je zelo izboljšalo. Sicer pa običajno to nastane od hitrega,  intenzivnega poroda in težkih otrok. no, pri meni je bil to vsekakor razlog.

clock-img

07.10.2008, 18:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.10.2008, 18:29

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

se strinjam s tintin. sem sama v podobnem zosu. s tem, da sem tole opazila 2 tedna po porodu in delala vaje, pa itak na fizioterapijo hodim zaradi razmaknjenih trebušnih mišic. dosti ni pomagalo, je pa malo bolje.

sem pa resnično zelo pazila, kake težje stvari je vse mož dvigoval, razen seveda otročka. ginekolog me je pregledal in ugotovil, da je spuščeno vse, poleg tega pa imam še cistokelo - to bomo pa verjetno operirali.

delaj vaje, nikoli ni prepozno. tudi, če boš za operacijo, morajo biti mišice natrenirane, sicer ne bo zadovoljivega učinka.

je pa grozno to, vsaj meni. vsak dan čekiram kako je tam spodaj. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

09.10.2008, 11:22

clock-img

zoya24

pencil-img

767

Pri meni je bilo enako, s tem, da je nekako pri treh mesecih po porodu, se zadeva poslabšala zvečer, zjutraj je bilo OK, po nekako 7 mesecih pa se je stanje normaliziralo. Tako da kar pridno delat vaje, pa se bo zadeva poštimala.


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem