cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spalne vreče

clock-img

10.11.2004, 21:43

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Povejte mi kdaj ste oz. kdaj boste, pri kateri starosti začele uporabljati otroške spalne vreče, moja punca namreč tako opeta z nogicami;) da jo večkrat najdem vso odkrito.

LP:muca:

clock-img

10.11.2004, 21:46

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

joj Karina jst sem jo 1x dala notr pri ene 4 mesecih,pa se ji je cist zmesal in sploh ni mogla zaspat...nisem koj vedla zakaj se gre k sm jo pa ven vzela je zaspala takoj!!!
morm zdej spet mal probat,ker Zara tud vse zbrca prec...

papa:rozica:

clock-img

10.11.2004, 21:56

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Adam veselo spi v "žaklu" že kakšen mesec in pol. Star pa je 3,5 mesece. Brez problemov!

LP

clock-img

10.11.2004, 21:56

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Adam veselo spi v "žaklu" že kakšen mesec in pol. Star pa je 3,5 mesece. Brez problemov!

LP

clock-img

10.11.2004, 22:07

clock-img

Mel

pencil-img

32

Oj, jaz sem ga začela uporabljat pri šestih mesecih, ker je prej spal brez brcanja... zdaj pa ni šans brez vreče, se takoj odkrije, sicer protestira, ko ga spravljam vanjo ampak pol pa spi kot se šika.

Nočko

clock-img

10.11.2004, 22:32

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Mi bomo pa našega malega falota takoj po rojstvu v spalno vrečo dali. Smo namrec v Franciji, in je prepovedano imet odejice in vzglavnike v posteljici, da se :duda: ne zaduši. Spalne vreče pa so zakonsko določene, kakšne morajo biti. Tako da smo pravzaprav prisiljeni, že v porodnišnico jo moram s seboj prinest. Ampak če je to potrebno, da se izognem kakršnemukoli riziku, potem sem zadovoljna.

Lp

clock-img

11.11.2004, 00:17

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Kdo bi si mislil. Kaj vse se bodo še spomnili. Ali imajo nočne kontrole po stanovanjih?!

clock-img

11.11.2004, 09:33

clock-img

Anonimen

Res zanimivo. A tako je to v Franciji?

clock-img

11.11.2004, 12:06

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Potem bo pa treba poskusit moram mal po trgovinah pogledat al pa po oglasih če so res tako drage.:zmeden:

clock-img

11.11.2004, 12:14

clock-img

Karina&Laura

pencil-img

83

Potem bo pa treba poskusit moram mal po trgovinah pogledat al pa po oglasih če so res tako drage.:zmeden:

clock-img

11.11.2004, 16:03

clock-img

kimi

pencil-img

3836

tudi moj 6 mesečni:duda: vse zbrca imam srečo da spi na trebuščku. tako ne more kaj preveč z nogicam opletati;) samo za čez dan imava problem

clock-img

11.11.2004, 20:39

clock-img

malika

pencil-img

3199

Naš že od začetka spi v vreči. Poleti je sicer ni imel, ker je bilo pretoplo in če je kdaj nima se takoj razbrca. V vrečo ga dam tudi čez dan, ko gre spat, ker drugače noče zaspat.

clock-img

11.11.2004, 21:03

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Baje se z uporabo spalnih vrec zmanjša število nenadnih smrti v posteljici. Zastonj jih že niso predpisali :zmeden:? Mi jo bomo vsekakor uporabljali, že čaka v omari!

clock-img

13.11.2004, 23:41

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Davida sem začela dajat v spalno vrečo pri kakšnih treh mesecih, ko je že spal v taveliki postelji. V košarici se namreč ni mogel premetavat, ker ni bilo prostora. V veliki pa je kar nekam lezel.
Poleti je bil brez spalne vreče ali pa je imel tanko. Sedaj pa ima spet debelo.:)

Lp:miska:

clock-img

18.11.2004, 16:06

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Karina ja pol je pa tvoja živ :hudicek: mojo tko k dam spat tko se zbudi:)- :)-
:love:za Lauro od Tie

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem