cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Spalna vreča z rokavi

clock-img

20.09.2005, 07:21

clock-img

alenkapk

pencil-img

159

Ali je katera kje zasledila spalne vreče - zimske, z rokavi? Vsepovsod so v glavnem brez rokavov, jaz pa iščem z. Eno sem našla v katalogu Neckermanna, pa je kar zasoljena cena sedem jurjov.

Hvala!

clock-img

20.09.2005, 07:36

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Jaz sem jo pa kar sama naredila. Imela sem en star debelejši bombažni pulover in sem ga samo podaljšala z 20cm termo blagom in vstavila zadrgo. Če imaš stroj ali pa kakšna teta, babica... je to res enostavno - no seveda, pa če to znaš.
Vidla je pa res nisem nikjer v trgovini, res so vglavnem brez rokavov. Upam, da ti bo katera koristneje svetovala kot jaz???
Lp,

clock-img

20.09.2005, 08:11

clock-img

tascha

pencil-img

482

V tovarniški trgovini Odeja v Škofji Loki vem, da jih imajo, cene pa ne vem.

clock-img

20.09.2005, 14:18

clock-img

nena m

pencil-img

286

Odeja Škofja Loka ima zelo drage. Jaz sem iskala malo večjo, pa pride cca 11.000,00. Zdaj pa sem jo dobila na Brezovici za dobrih 5.000,00. Poglej na njihovo stran (ODEJCA), spalne vreče z dolgimi rokavi imajo od 4.000,00 dalje. Lahko pa jih tudi pokličeš - tel. 01-365-42-25. Lp

clock-img

20.09.2005, 20:23

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Jaz sem jo pozimi kupila v Baby centru in je bila okoli 6000.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem