cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Slinavka - pomoč!!!

clock-img

03.12.2005, 19:34

clock-img

Anonimen

Pozdrav!

Z našo malo (14mes) sem bila danes pri zdravniku. Sinoči nismo spali čisto nič. Na sporedu je bil user posted image .  Bile sma pri dežurnem v Mb in je rekel da ne ve kaj bi ji bilo. Pol pa sma šle k otroškem pa je rekla da je to začetek slinavke. Doblie sma neko mešanico z katero izpirama uste. Bošček ima vse rdeče. Pa še Calpol vsakih 6h. Nevem kaj naj naredim, ker je ful boga.

Če že obstaja kaka debata bi prosila za link.

hvala

< Sporočilo je popravil puncica -- 8.12.2005 15:08:32 >

clock-img

04.12.2005, 05:09

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našedva sta oba to že imela.Prav smilila sta se mi ko sta jokala.Taveliki je bil še posebno revež.Hodil je po stanovanju in jokal: " ama,ama",Seveda,lačen je bil ,jesti pa ni hotel,ker ga je peklo in bolelo v ustih.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.12.2005, 19:25

clock-img

ibiza

pencil-img

16

ojla! Tud mi ravnokar prebolevamo slinavko, čeprav sploh nima vidnih razjed, ostale simptome pa vse. Proti dehidraciji pa obvezno kupi v lekarni čisto glukozo in otroku z njo sladkaj pijačo!!! Pa sladoled mu daj, da ga bo malo pohladilo. Upam da bo čimprej bolje. Pa pomaga tudi sirup proti kašlju. Pa še nekaj: našemu calpol sploh ni zbil vročine, smo ga morali fizično hladiti, ko je dobil paracetamolove svečke se mi zdi da so ful pomagale!

< Sporočilo je popravil ibiza -- 4.12.2005 19:29:00 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem