cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Skakači

clock-img

17.06.2006, 23:00

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Prosim vse ki imajo doma skakače za vse informacije kar moram vedet o njih če ga želimo imet doma ker si je moj sin to zaželel in mu ga želiva kupit

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.6.2006 11:47:33 >

clock-img

18.06.2006, 08:09

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo ga imeli, pa ni bil zelo kompliciran. Živijo ca. 2 leti. Mislim da smo ga hranili s semeni, po tleh pa smo mu dajali oblance in seno, pa seveda za pit vodo. Imel je noter tudi kolo za igrat, samo se je revež enkrat zapletel vanj in smo ga morali prav izrezat iz kolesa. tako da to odsvetujem. Imel je tudi eno skrivališče iz sena. Toliko se še spomnim, je to že kar nekaj let nazaj. Upam da ti bo kdo drug lahko bolj pomagal.

clock-img

18.06.2006, 17:07

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Ful so fletni, ne smrdijo, ne grizejo, radi se crkljajo. Jejo semena, jaz sem kupila kar tiste za hrčke, korenje, solato, jabolka, oreške. zelo pa uživajo v taki lastični krogli, ki jo daš na tla potem pa letijo gor in dol. Se fino zmigajo. Pa radi glodajo rolce od wc papirja. Stanovali so v terariju, na žaganju in v senu. Lulajo pa vedno v isti kot. Za pit sem pa kupila kar tisto posodico za na steklo, ko mora z jezičkom kroglico premikati, da voda priteče. Drugače je takoj umazana, ker kao kopljejo po svojem stanovanju.
Priporočam.

< Sporočilo je popravil tasaz -- 18.6.2006 17:09:27 >

clock-img

18.06.2006, 18:28

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Hvala za odgovore jutri grem v akcijo za terarijemuser posted image

clock-img

19.06.2006, 19:38

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

hojla imamo 2 nova člana familje 2xMongolska skakačauser posted image  ROLI in POLIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.06.2006, 21:56

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

http://dafna.moj-album.com       Evo naše nove člane familje in njun domekuser posted image

clock-img

23.06.2006, 12:00

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Joj čestitke za nov dom Roli in Poliuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

25.06.2006, 21:09

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem