cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Silikonski vložki za modrček

clock-img

28.03.2007, 12:55

clock-img

ery

pencil-img

1675

Hey,
zanima me, če je katera to že kdaj kupovala..ne vem če sploh obstaja, npr. pri kopalkah imam pač v modrčku samo penco, zanima pa me, če dam lahko kaj drugega noter, da bo to bolj "dekolte naredi"?

Saj vem, da je smešno vprašanje, ampak vseeno... mogoče pa kaj novega izvem... user posted image user posted image

clock-img

28.03.2007, 12:57

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

enkrat sem kupla tak modrc, ki je imel notr gel - pojma nimam kje sem ga kupla, pa tud nanga ne morem pogledat, ker sem ga šenkala (mi ni glih pasal) user posted image

clock-img

28.03.2007, 12:59

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Ja, seveda se dobijo modrčki, k majo noter razne vložke. 1x sem gledala, v modiani se mi zdi, k je noter prov na ta način izgledalo kot silikonski vložki,ki jih vstavljajo v prsa. Mene je motilo, k se mi je zdel težek modrček, pa še full je bilo hecno k že tko nimam prow majhne prsi,..balkonuser posted image

clock-img

28.03.2007, 13:03

clock-img

Majabo

pencil-img

553

a se hecas? pa saj to prodajajo skoraj v vsaki prodajalni s perilom.
Lahko je modrc z gelom al pa zrakom ali pa ..ni da ni
al pa samo blazinice da jih 'podtaknes' v svoj modrc user posted image

probala samo enkrat tega s silikonom, pa me je skoraj skuhalo :-) pa se tezki so

jaz vse kupujem v Lj v Karmen pri Maxiju mala trgovina ki ima ...vse :-)

clock-img

28.03.2007, 13:41

clock-img

IWONA

pencil-img

79

Če potrebuješ ti prodam za 4 eure user posted image

clock-img

28.03.2007, 14:04

clock-img

ery

pencil-img

1675

Pa to vem, da obstajajo taki modrčki!!!!
Zanima me, če lahko posebek kupiš blazinice ali gele, da jih daš v modrćek, ki ga imaš že doma??? user posted image

clock-img

28.03.2007, 14:11

clock-img

IWONA

pencil-img

79

Ja seveda da lahko blazinice kupiš posebej.Jaz jih imam,sem jih imela ko sme imela še manjše joške user posted image in so mi prav prišle ko sem imela takšno bolj khm izrazito majčko.Kje sem kupila pa ne vem

clock-img

28.03.2007, 18:24

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Silikonske blazinice je imel Quelle, ti kr dost povečajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem