cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Siemens gigaset 3015-pomoč!!!!!!!!!

clock-img

24.08.2006, 19:23

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Včeraj so mi prišlo priklopiti Siol Duo paket in sedaj imam problem. Internet mi lepo dela, telefon pa nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj smo ugotovili, da je kriv moj telefon Simens gigaset 3015, torej če ima kdo isti telefon, bi ga prosila za nastavitve.  Sem ga pred letom dni še uporabljala,potem pa sem ga lepo pospravila, ker sem si vzela ISDN in takrat nisem mogla več uporabljati tega in sem kupila novega  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim, ker ne vem več kaj naj! Sem pisala že na simens servis, ampak je vprašanje kdaj bo to, saj veste kako so naši servisi.

Hvala že vnaprej.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

clock-img

24.08.2006, 19:33

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ojla,

Ni kriv tvoj telefon, temveč moraš na servisne strani SIOL-a in tam potrditi številko na kateri port gre...
Na tem linku http://moj.siol.net/sporocanje/telefonija/ (prijaviš se z uporab.imenom in geslom ki ga imaš za internet) ter spodaj na strani urediš zadevo. Točno iz glave ne vem kaj piše vendar mislim, da boš takoj opazila.

Drugače pa javi, če boš mela še kaj problemov. Aja telefonski kabel oz. telefon priključite na napravo ki ste jo dobili, kar ste verjetno že naredili.

lp

clock-img

24.08.2006, 19:50

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Gata hvala za odgovor, ampak žal ni pravi. Sem sprobala drugi telefon, od mame, ki je deloval. Zato vem, da je nekaj z mojim telefonom. Sicer ima na displeju vse funkcije in ko vključim klicno napravo, ga tudi pokliče, samo signala ne da od sebe user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je pred dobrim letom dni še deloval.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

clock-img

24.08.2006, 19:54

clock-img

GATA

pencil-img

550

Pa iz maminega ste klical user posted image ? Sicer ne razumem oz. ne vidim tukaj da bi bile nastavitve krive, ker če ste prej uporabljali in samo pospravili, bi moral načeloma telefon delovati... no razen če ni kaj prav s telefonom narobe in ne z nastavitvami.

clock-img

24.08.2006, 19:55

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

a v duo paketu lahko uporabljate gigaset telefone?? v trio paketu to ne gre. se ne da isdn telefon priklopit, ker ne dela. sam analogni s pik funkcijo grejo, pa navadni.

clock-img

24.08.2006, 19:57

clock-img

GATA

pencil-img

550

Kira so tud Siemens gigaset ki so analogni.

clock-img

24.08.2006, 20:19

clock-img

GATA

pencil-img

550

Aja, pa ste klical skupaj s področno kodo? Oz. če ste klical koga ki ima Telekomovo številko pa niste vtipkal področne kode?

clock-img

24.08.2006, 21:37

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Ja Gata saj vem, da je full zakompliciranouser posted image , saj še sama ne razumem najbolje. Skratka na SIOL-u so mi povedali, da so vse nastavitve pravilne in da bi moglo delovati, pa tudi, ko je bil operater tu in mi je vse to priklopil je rekel, da je pravi telefon user posted image , sem se full razveselila, ampak sedaj pa ne dela user posted image . Ko dvigneš slušalko je notri tišina, saj veš moglo bi delati TU TU TU user posted image , pa ni nič, samo stroga tišina

Ko sem napisala nastavitve, sem mislila nastavitve v telefonu in ne na omrežju, saj vem, se bolj slabo izražam, ker nimam pojma in uporabljam k lajične izraze user posted image .

Je pa analogni telefon s tajnico, sva bila full zadovoljna z njim, sedaj pa me je pustil na cedilu in ne vem kaj naj. Ne bi rada kupovala novega user posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 24.8.2006 21:38:59 >


_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

clock-img

24.08.2006, 22:43

clock-img

GATA

pencil-img

550

Hm nastavitve telefona, najbolje da pogledaš v navodila če jih seveda imaš pri roki. Drugače pa bi moralo delovati če niste nič spreminjali.
Če navodil ne najdene tukaj so angleška http://shc-download.siemens.com/repository/243/24338/gigaset3015classic_ug_int_eng_1.pdf
sem mal pogledala pod probleme pa nisem zasledila podobnega problema. Daj poglej še ti.
Boljše pa je seveda če imaš slovenska navodila user posted image .

Sam čist tko, pri sestri je bilo isto, vštekan telefon pa ni bilo nič - tišina. Sem na netu pol to uredila. Sam če pravš da je mamin telefon delal user posted image  tvoj pa ne ti lahko svetujem če imaš možnost da preveriš kje (npr. pri mami) če ima še navadno tel.linijo svoj telefon priklopit.

Neki ne štekam, če je un model prišel vam zrihtat in ste zato plačali a ni nič preveril če telefon dela user posted image . Sam vprašanje (mogoče prav tečnarim s tem) - pa si šla pogledat tja na uno stran od siola (k sm dala link) ? V bistvu me zdej že prav zanima kaj bi lahko še blo.

clock-img

24.08.2006, 22:56

clock-img

GATA

pencil-img

550

Še par idej če ne bo kdo prej pogruntal user posted image .
Kabli spodaj so ok, mislm če so prav vštekani ? (nikol ne veš, pr osnovah je treba začet)
Slušalko še enkrat aktivirat - mogoče pa se je "razštelala"user posted image

clock-img

25.08.2006, 10:53

clock-img

KIRA

pencil-img

4944


a si ziher, da je telefon dober? ker sem jest tud mela enega simensa cca. 1 leto vstran pospravljenega, ker smo v vmesnem času imeli ISDN (na drugi lokaciji). pa se mu je tako sama od sebe pokvarila baterija ali kaj že pač.  v glavnem ni signala. sedaj ga ima možev brat in ga bo probu popravit.




clock-img

25.08.2006, 12:32

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Gata in Kira obema hvala za pomoč. Žal telefon še vedno ne deluje. Tako, da bom sedaj probala s servisom.

Ko ga vključim, dela vse normalno, samo klicati se ne da, pa tudi sprejeti ne morem klicel, čeprav, če pokličem na svojo telefonsko zvoni normalno, samo telefon se ne oglasiuser posted image .

Gata hvala za navodila, ampak jih imam, sem si obdržala originalna navodila, ki sem jih dobila zraven, ko sem kupila telefon, sicer so v nemščini ampak ni panike, ker razumem, samo govoriti je problem.

Kar pa se tiče kablov jih imam sedaj toliko po stanovanju, da se mi že meša in sem vse živo že sprobala pa nič, sedaj bom še enkrat sprobala vse varjante z maminim telfonom potem pa bomo videli. Zato sem bolj kot ne 99% da je nekaj nastavitvijo telefona, ker ima pol kup nekih nastavite in blokad in je možno, da je kakšna blokada nastavljena pa je ne najdem  user posted image user posted image , se sedaj že 2 dni ubadam s tem, za user posted image user posted image .

Sem zelo vesela še kakšnega nasveta in predloga.

Papa

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem