cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Shranjevanje uhančkov

clock-img

29.03.2007, 09:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kako jih shranjujete tiste, ki imate več parov okrasnih uhanov? V mislih imam večinoma tiste dolge uhane z kamenčki, ki se hitro zapletejo. Jaz imam dve pleteni košarici, ampak tole ne vodi nikamor več. Vse se mi je zapletlo in danes zjutraj sem komaj našla iskani par.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

29.03.2007, 09:16

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Hja, join the club - jaz imam še večje probleme z verižicami in ogrlicami - prostora ni nikoli dovolj. Vsake toliko časa jih sicer malo sortiram in pospravim, a je kmalu spet vse po starem. Včasih zjutraj norim, ko hočem kakšen poseben kos, pa so vsi prepleteni user posted image .

clock-img

29.03.2007, 09:36

clock-img

Anonimen

Za verižice in zapestnice sem jaz v kopalniško omarico nalepila kljukico( za servete) in je res dobro, na eni imam zapestnice, na drugi pa verižice. Za uhane pa si lahko narediš iz kartona stojalo, vanj z žebljičkom narediš luknjice in zatakneš uhane! Jaz tega še nimam imam pa namen to naredit!zaenkrat imam v omari eno kvadratno škatlico od palčk in zataknem uhane po parih na rob, tako, da visijo notri v škatlico in se ne zapletejo!Upam, da sem kaj pomagala!

clock-img

29.03.2007, 09:36

clock-img

zanika

pencil-img

82

Za uhane ne najdem rešitve (no, če bi jih nosila, bi mogoče tudi tukaj odkrila rešitev).user posted image

Sem pa dobesedno obsedena z raznimi kič verižicami (tistimi iz Müllerja). Odkrila sem patent. Na notranjo stran vratc na omarici v kopalnici sem nalepila nekaj malih plasitičnih kljukic (tistih na katere ponavadi obesimo brisače). user posted image Sedaj imam vse verižice pri roki, na vsaki kljukici pa visi max 4-5 verižic. Zadeva res deluje. Le zvok ki nastane ob odpiranju ali zapiranju teh vratc je precej zanimiv.

clock-img

29.03.2007, 09:40

clock-img

zanika

pencil-img

82

Oj Tekila. Ko sem objavila svoj odgovor, sem bila najprej začudena, saj se je moje besedilo rahlo spremenilo. user posted image  Potem pa sem še enkrat prebrala in ugotovila, da berem tvoj odgovor. user posted image  Ja, priznajmo. Ženske smo znajdljive user posted image

clock-img

29.03.2007, 09:47

clock-img

Anonimen

JA RES JE!user posted image Očitno nisem sam js tok brihtnauser posted image user posted image user posted image !Men je to res ok, le da imam jas to nalepljeno na zadnji stranici in  potem ne ropota!

clock-img

29.03.2007, 10:27

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Hvala za ideje punce, super ste.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

29.03.2007, 11:11

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Meni je pa dragi v kopalnici na steno pritrdil tablo s plutovino in lahko fajn notr porines mali zebeljcek ali celo buciko in gor obesis uhancke ali zapestnico ali...
Zelo funkcionalno!user posted image

clock-img

29.03.2007, 11:30

clock-img

catja2

pencil-img

377

jaz si nameravam iz stiroporaa nareditit tablo in na njo pritditi verižice in uhančke

Mami sem pred kratkim naredila stojalo za verižice:
Na lesenega tolkača (ki je namenjen za kuhanje), ki je bil pri roki, sem na vrhu nalepila 2 leseni tanki deščici in tako naredila na vrhu križ in sedaj lahko gor obeša verižice; lahko pa bi naredila še več deščic, za več verižic!

in potem je na eni deščici le nekaj verižic in jih je lažje sneti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem