cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Shema cepljenj za mladičke

clock-img

06.07.2009, 09:04

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Mene pa čisto informativno zanima, kako izgleda shema cepljenj za pasje mladičke. Nikoli nisem imela možnosti to spremljati iz lastnih izkušenj, zato bi rada vedela, pri katerih tednih se prvič cepi in kako to potem poteka naprej.

Hvala user posted image

clock-img

06.07.2009, 09:36

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

clock-img

06.07.2009, 09:36

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

V osnovi takolje, prvič se cepi pri 7-8 tednih kužne bolezni, potem se to ponovi čez 4 tedne, nekateri veterinarji cepijo še tretje, čez 4 tedne, potem pa 1x letno. Steklina se cepi prvič pri 3-eh mesecih (po zakonu, v stroki so neodločeni ali je to pametno ali ne) in potem 1x letno. Steklina je obvezna, kužne ne.

Če mama mladička ni bila cepljena ali je dvom o cepljenju, potem se lahko prvič cepi pri 6-ih tednih, v tem primeru je obvezna 3x ponovitev. Jaz pri svojih, kjer so starši precepljeni ne dovolim veterinarjem 3-jega cepljenja, ker se mi zdi brez potrebe.

clock-img

06.07.2009, 09:45

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Punci, super sta, najlepša hvala user posted image

ledenaa, jaz sem strica Gugla narobe spraševala, pa mi ni hotel pomagat 
user posted image

clock-img

06.07.2009, 09:46

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Drugič ga pa lepo prosi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem