cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Seznam vozičkov za dvojčke

clock-img

02.06.2009, 22:45

clock-img

babylove

pencil-img

2473

A takšnega seznama na tem forumu ni ali ga samo jaz ne najdem?

Najbolj bi me pa zanimalo, ali obstaja voziček za dvojčke, kjer sta drug ob drugem in se naklon spusti v vodoravni položaj?

clock-img

02.06.2009, 23:02

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Obstaja, Mothercare. Pri nas se dobi rabljene, rdeci so.

Pa cestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 23:27

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

http://www.albeebaby.com/graco-duorider-double-stroller-6o00abb3-abbington.html

Meni se je ta ( sicer starejši model) super obnesel. Nisem ga uporabljala za dvojčke, ampak ko sem čuvala od prijateljice otroka plus svojega. Gre v ležeč položaj, dovolj je ozek, da prideš skoraj skozi vsa vrata, uporaben tudi pri večjih otrocih - jaz sem ga uporabljala do približno starosti 2let, ima veliko šoping košaro...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

03.06.2009, 07:29

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Hartan ZXII; mi smo bili z njim zelo zadovoljni. Fajn je, ker lahko sedeža obračaš v obe smeri vožnje. 

clock-img

03.06.2009, 23:16

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Na spletni strani Mothercare imajo zanimive vozičke. Ampak njihova politika mi je pa nerazumljiva, saj nikamor ne dostavljajo?

clock-img

04.06.2009, 06:33

clock-img

irenav

pencil-img

122

Mi imamo TFK Twinner Twist. Z njim pridemo povsod...tudi skozi blagajne v trgovinah (v Sparu povsod, v Mercatorju pa v nekaterih trgovinah zmanjka kak cm - očitno prehodi niso povsod isti- uporabimo prehod kjer smo prišli v trgovino). Širok je malo manj kot standardna vrata, tako, da še nismo obtičali :). Ima velika kolesa, tako, da je fajn za po makedamu...nam je bilo to zelo pomembno... vozički z malimi kolesi so takoj odpadli. Je lepo vodljiv (oba sprednja kolesa sta vrtljiva, možno pa jih je tudi fiksirati) in se da manevrirat z njim tudi z eno roko. Rutar jih ne prodaja več...da pa se naročiti po netu. Čestitke!

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

clock-img

04.06.2009, 09:22

clock-img

babylove

pencil-img

2473

irena, ali se naslonjalo spusti v povsem vodoraven položaj in ali sta naslonjali ločeno nastavljivi?

clock-img

04.06.2009, 13:03

clock-img

irenav

pencil-img

122

Naslonjala se spustita v vodoraven položaj in sta ločeni. Regulirata se z zadrgami - tri možne nastavitve. Do 4 mesecev sem imela prenosni košari s trdim dnom. 

< Sporočilo je popravil irenav -- 4.6.2009 13:04:39 >

clock-img

04.06.2009, 22:00

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Z zadrgami - je to potem trpežno? Si ne znam predstavljati.
Če se naslonjali spustita v vodoravni položaj, potem nakup košar ni nujen, kajne?
Od kod pa je ta znamka, zanjo namreč še nisem slišala?

clock-img

04.06.2009, 22:13

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

BabyWelt ima 2 vozička, pri katerih gre naklon v vodoraven položaj. Oba drži BC.

clock-img

05.06.2009, 08:10

clock-img

irenav

pencil-img

122

Z zadrgami nismo nikoli imeli problemov. V velikem vozičku se 45 cm velik dojenček kar izgubi...v košari imaš nekoliko bolj varen občutek....tudi bolj toplo mu je (pozimi). In še sama sem ju lahko naenkrat nesla v voziček - v vsaki roki eno torbo (če živiš v hiši).

clock-img

05.06.2009, 21:06

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Mi imamo Teutonio, Team alu. Se naslonjalo spusti praktično čist vodoravno, mogoče je procent al dva naklona, ampak neopazno. Zraven smo kupili tudi mehke torbe, ker se mi zdi, da je malim kar bolj luštno notri, te torbe se potem "transfomirajo v vreče za noge, ko so že v športnem delu. Mi smo fuuul zadovoljni!

Špelca in Mihec 9.2.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem