cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Se še spomnite...

clock-img

20.03.2008, 18:26

clock-img

honey

pencil-img

2567

tiste črne psičke, ki so jo decembra našli z 8 mladički, ki jo je nek brezvestnež zavrgel? Najbrž se jo. No, ampak moj namen ni, da vas spominjam nanjo, ampak da vam povem, da sem danes videla eno njeno hčerko. Joj, kak cukrček je. Stara je 3 mesece, rjave barve, skuštrana, malo daljšo dlako ima in očitno je imel "prste" vmes kakšen škotski ovčar. Ker ima glavo oblikovano čisto kot škotski ovčar, pa tudi postavice je bolj take. Tako je luškana. Njena lastnica pravi, da je pravi srček. Celo dopoldne je sama doma oz. v družbi še enega kužija in se nikoli še ni polulala drugam, kot v pesek user posted image . Ubogljiva pa menda tudi zelo. Takoj, ko jo pokličejo, pride, uboga, naredi vse, kar ji rečejo, seveda v tej meri, kolikor razume 3-mesečni kužek. V glavnem, pravi cukr, ki se pa seveda zelo zelo rad crklja.

Sem morala povedat, ker sem takrat, ko sem brala o njej in njenih bratcih in sestricah ter mamici, user posted image  kot dež.

clock-img

20.03.2008, 18:58

clock-img

korajža

pencil-img

81

user posted image

WTF

clock-img

20.03.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

SUPER! Lepo je prebrati srečne konce takšnih zgodb!

Upam, da se tudi mamici, bratcem in sestricam godi dobro sedaj.user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2008, 10:56

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, upam, da res. Tisti dan, ko so šli ponjo, jih je bilo še 5, tako da zdaj so še 4 ostali. Upam, da bodo vsi dobili tako dober dom, kot ga ima Tara.

clock-img

21.03.2008, 15:22

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Joj kako lepouser posted image

Prav srečna sem ko preberem kaj takegauser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

21.03.2008, 21:08

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

To je pa prav lepo prebrat. 

clock-img

23.03.2008, 11:53

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

SUPER! Lepo je prebrati srečne konce takšnih zgodb!

Upam, da se tudi mamici, bratcem in sestricam godi dobro sedaj.user posted image user posted image user posted image

Se podpišem, in sem res srečna za živali, kadar preberem kaj takega!user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem