cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Samodejni odgovor-M.outlook

clock-img

20.04.2006, 08:19

clock-img

Geja

pencil-img

374

ga znate naštimat? Jaz ga ne znam, lepo prosim za pomoč.

Hvala in lp,
Geja

clock-img

24.04.2006, 17:17

clock-img

markoh

pencil-img

30

To je bolj stvar poštnega strežnika kot Outlooka, ker moraš potem imeti Outlook imeti prižgan, da bo lahko odgovoril. Smisel takih odgovorov pa je običajno, da dobijo pošiljatelji odgovor, ko te ni oz. imaš outlook zaprt in se po možnosti sončiš na kakšni plaži.

Obstaja sicer možnost, da Outlook samostojno odgovarja. Greš v Tools->Rules and Alerts in si tam nastaviš pravilo, ki na vsak mail odgovori z vnaprej napisanom odgovorom. To je sicer zelo zoprna stvar. Poštni strežniki ponavadi vedo, komu so že poslali odgovor o tvoji odsotnosti in ne bodo pošiljali odgovora vsakič, ko dobiš mail. Zelo zoprno je namreč, da dobim nazaj 100 odgovorov, da te ni, če ti pošljem 100 mailov. Odgovor mora biti poslan le prvič, potem pa ne več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem