cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Romantični vikend paket

clock-img

28.08.2008, 08:35

clock-img

Anonimen

Ker bi rada svojega dragega presenetila, iščem kraj kjer bi lahko v miru preživela romantični vikend, kjer bi se lahko razvajala...razbremenila vsakodnevne misli in skrbi. Kaj predlagate?

clock-img

28.08.2008, 08:48

clock-img

_katja_

pencil-img

809

Mene je moj enkrat peljal v nebesa. http://www.nebesa.si/ ampak samo za eno noč, ker je FUUL drago. ampak je bilo pa res nepozabno.

Drugače pa kaksne toplice, Bohinj, Bled, primorje, .... odvisno kaj vama je ljubse.

lp
K

clock-img

28.08.2008, 09:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Poglej TU

Midva sva se imela čudovito... Če ni nobenega drugega gosta, imaš celo hišo samo zase- midva sva imela takouser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

28.08.2008, 09:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ali pa Bled: TOLE

SOBA

LINK do hotela
Joj, kolk superuser posted image user posted image user posted image Sva se imela fuuul finouser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 28.8.2008 9:34:33 >

clock-img

28.08.2008, 09:37

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Odvisno za kok denarja!? Midva bi to skoooz hodila, pa ni ravno poceni...... user posted image

Najcenejso opcijo sva zdej najdla na Bledu, za 94€ po osebi... od petka do nedelje...

clock-img

28.08.2008, 09:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Flaska tvoje opcije so sicer zlooo prijetne... ampak za denarnico pa res ne.user posted image

Mi smo le navadni smrtniki.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 09:49

clock-img

karinka

pencil-img

257

Ampak cene, cene user posted image . Midva drugo leto praznujeva 10.obletnico poroke, pa tudi malo gledam. Samo tole user posted image

clock-img

28.08.2008, 09:50

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja kaj pa gledas tole od Flaske... user posted image  To je se VEC kot se enkrat drazje kot drugje... Samo zato, ker lepo zgleda... neki fensi pac.user posted image

clock-img

28.08.2008, 09:51

clock-img

Katey

pencil-img

913

Nama se pa za take stvari najbolj dopade Bovec, prejšnje leto me je moj dragi presenetil, najel nama je maksimalno luškan app. v centru Bovca in bilo je veselo user posted image , je pa tko, da oba rada športava, zato je za naju pomembno, da kamor greva lahko, kolesariva in hodiva v gore,...  Letos greva ta vikend vključno s ponedeljkom, komaj čakam.

clock-img

28.08.2008, 09:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja no... Sej tole je once in a life timeuser posted image Midva sva obe varianti šla samo za eno noč, ker za kaj več je itak predrago.

Prva je bila presenečenje z moje strani pred poroko, druga presenečenje z njegove- po poroki. Sva pa delala ko norca, ampak je bilo vredno. Zdej pa spet fižol pa repo jemouser posted image user posted image user posted image Hecam se... 

clock-img

28.08.2008, 10:00

clock-img

karinka

pencil-img

257

Ja saj, videti je res lepo. Samo saj ne rabiva kaj posebnega. Eno dobro posteljo user posted image , pa je.

clock-img

28.08.2008, 10:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Sam ste me pa napadle no. Pa tko fino je tmuser posted image

Evo pa še ena ful super varianta, pa pocenuser posted image
Bovec, si pa tik ob Sočiuser posted image

KLIKNI

clock-img

28.08.2008, 10:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja no... Sej tole je once in a life time Midva sva obe varianti šla samo za eno noč, ker za kaj več je itak predrago.

Aja, no midva take stvari veckrat prakticirava, tko da zihr ni samo wans in a lajf tajm... user posted image  In bi ze obubozala, pa ne samo to, ampak bi ze banke ropala, al pa bla celo za zapahi... user posted image user posted image

Mi pa radi dobro jemo, pa se veckrat cenej razvajamo.. user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 10:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

no ,to kar sem predlagala, je predvsem izvirnouser posted image , sam jaz bi pa res šla probat. Mir, voda, narava... Si ne moreš bolj misli sprostit...

clock-img

28.08.2008, 10:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

KLIKNI

Ha ha... Kul!user posted image user posted image user posted image  Ampak Karinka - ne vem kako bi ti kaksen fejst jogi sem gor spravla!?user posted image  Vprasanje ce nebi kr na tleh pristala zjutri..... user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 10:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja no... Sej tole je once in a life time Midva sva obe varianti šla samo za eno noč, ker za kaj več je itak predrago.

Aja, no midva take stvari veckrat prakticirava, tko da zihr ni samo wans in a lajf tajm... user posted image  In bi ze obubozala, pa ne samo to, ampak bi ze banke ropala, al pa bla celo za zapahi... user posted image user posted image

Mi pa radi dobro jemo, pa se veckrat cenej razvajamo.. user posted image user posted image

Baguska, si pa zapelauser posted image Itak greva večkrat in ceneje, tole za poroko (in tako drago) je bilo pa res once in a life time. Pomoje.user posted image Itak bi midva tut že obubožala, če bi samo tako hodila, ker ful rada hodiva okrog. Jeva pa tut še vedno dobro, sej sm se hecala nooooouser posted image

clock-img

28.08.2008, 10:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

KLIKNI

Ha ha... Kul!user posted image user posted image user posted image  Ampak Karinka - ne vem kako bi ti kaksen fejst jogi sem gor spravla!?user posted image  Vprasanje ce nebi kr na tleh pristala zjutri..... user posted image user posted image user posted image

Sej ne rabiš nč nosit, vse je tmuser posted image Nima se ona kej za matrat- tam je, da se razvajauser posted image

clock-img

28.08.2008, 10:12

clock-img

Anonimen

Kaj pa "romantične sanje" v hotelu Habakuk? A je tam že katera bila? A je to 399 EUR drago?

clock-img

28.08.2008, 10:15

clock-img

karinka

pencil-img

257

Pogle si tole soško posteljo. A vidiš da piše, da tu žubori reka. To pomeni da si lahko sprostiš in se dereš kolikor hočeš user posted image , ker te tako ali tako nihče ne sliši !

Kar sem bomo šli !user posted image

clock-img

28.08.2008, 10:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: karinka

Pogle si tole soško posteljo. A vidiš da piše, da tu žubori reka. To pomeni da si lahko sprostiš in se dereš kolikor hočeš user posted image , ker te tako ali tako nihče ne sliši !

Kar sem bomo šli !user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se kar deri, sam da ne boš potresa naredilauser posted image

clock-img

28.08.2008, 10:25

clock-img

karinka

pencil-img

257

Ma ne bom. Doma moram itak biti bolj tiho zaradi otrok.

clock-img

28.08.2008, 10:31

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Flaska, mal te heeecaaaam nooooo... user posted image user posted image user posted image

Ti bogatunja ena..... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa "romantične sanje" v hotelu Habakuk? A je tam že katera bila? A je to 399 EUR drago?

Anonimna - odvisno kaj je vkljuceno v to ceno!? Ce je to npr samo nocitev z zajtrkom, je fuuuuuuuuull drago! Ce pa je te v to ceno vkljucena vecerjo ob sveckah in sampanjcu, nocitev, zajtr v sobi, jacuzzi, savnanje... in vse to, za oba, do nedelje, je pa tko tko... se vedno drago, pa vseeno malce boljse... user posted image

clock-img

28.08.2008, 10:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: karinka

Ma ne bom. Doma moram itak biti bolj tiho zaradi otrok.

Sej zato si pa tam dej mal vec duska!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2008, 10:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Midva sva bila na gradu Otočec. Nepozabno user posted image

clock-img

28.08.2008, 10:35

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Midva sva bila na turistični kmetiji Korošec v Moziju. Super je imaš razne masaže, pa hiško najameš za dve uri (savna+jacuzzi).
Midva sva vzela savna+jacuzzi+šampanjec+ apartma(1nočitev) 94 €, mehi se je zdelo ful poceni.

Poglej sej imajo internetno stran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem