za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
ali se držite pravila, da se kašica poje v dveh dneh,ai mečete vstran, naša princeska je sedaj začela z dodajanjem pa zaenkrat izgleda, da bi bilo količinsko za tri dni, odvržemo, kot piše na navodilih?, ja, ne
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.2.2011 20:52:00 >
27.02.2011, 20:39
natasarobi
1391
Jaz sem se rokov uporabe držala. Sicer je pri nas hitro prišlo tako, da je imel pol danes, pol pa naslednji dan. V roku 10 dni pa je bil en lonček za en obrok.
27.02.2011, 21:05
hermy1
1462
IZVIRNO SPOROČILO: OČKA1
ali se držite pravila, da se kašica poje v dveh dneh,ai mečete vstran, naša princeska je sedaj začela z dodajanjem pa zaenkrat izgleda, da bi bilo količinsko za tri dni, odvržemo, kot piše na navodilih?, ja, ne
Verjetno lahko tud pojeste ?? Če mora bit dobro za otroka, je verjetno tud za starše ?
27.02.2011, 21:32
OČKA1
16
pa ni najbolj
27.02.2011, 21:35
Volga
9346
IZVIRNO SPOROČILO: OČKA1
pa ni najbolj
zakaj pa pol otroku dajete?
27.02.2011, 21:41
OČKA1
16
ker je še prezgodaj, da mu dajemo to, kar je nam odraslim dobro, in zato, ker ona naj vaj na začetku zdravo živi
28.02.2011, 13:47
deveta
669
Jaz sem praviloma tudi v dveh dneh porabila, čeprav sem bolj pogosto pojedla kar je not ostalo, saj smo jih zelo malokrat uporabljali. Sem ji v začetku dajala sveže sadje ali pa doma kuhano zelenjavo. Te kupljene kašice pa samo če smo kam šli.
01.03.2011, 09:48
sanelaa
1016
na začetku verjetno je jabolko, banano, korenček, krompir, brokoli, cvetačo...............vse to je najlažje doma skuhati. En cvet brokolija in en mali krompir, skuhaš in zmiksaš in je lahko vsak dan sveže. Pa tudi jabolko, z malo korenčka, prekuhate, zmiksate in imate super obrok, pa še vodico v kateri se jabolko kuha lahko porabite za žejo.
Sicer pa kupite tiste čisto tamale kašice, Frutek, babylove...............tistio pa ziher poje v dveh dneh.
02.03.2011, 09:19
jakipaki83
203
Mi kašic nismo skoraj nikoli uporabljali. Razen na kakih izletih. Itak tiste kašice skuhaš hitro, pa še količine lahko prilagajaš. Če bi pa kaj več uporabčjala kašice, bi se pa gotovo držala roka uporabe oz. ne bi hranila kašice 3 dni. Zardi par centov prihranka se res ne splača tvegati.