cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rojstva v Celjski porodnišnici

clock-img

16.05.2006, 15:59

clock-img

Imperial

pencil-img

6

Pozdravljeni!

Zanima me, ali se da kje videti spiske mamic, ki so v zadnjih dneh rodile v Celjski porodnišnici (recimo: Ana Ban, fantka (50 cm, 3800g)). Čakamo namreč rojstvo ene kolegice iz skavtskih dni in da ne gnjavimo vsak dan.... nekih drugih skupnih kolegov pa nimamo, da bi nas takrat obvestili.

Hvala in LP, Tomo & Barbara

clock-img

16.05.2006, 18:00

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Mislim da ne, ker so to osebni podatki in jih ne dajo vsakemu. Tudi če pokličeš, ti bodo samo povedali ali je rodila, ne bodo pa ti dali podatka o otroku in poteku poroda.

clock-img

16.05.2006, 18:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

V Novem tedniku vsak teden objavijo seznam (vsaka porodnica, ki podpiše privoljenje, je na njem). Ampak je zamika kake tri tedne. Tudi na Večerovi spletni strani najdeš tak seznam, mislim, da je bolj ažuren. 

clock-img

17.05.2006, 01:12

clock-img

Imperial

pencil-img

6

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
Tudi na Večerovi spletni strani najdeš tak seznam, mislim, da je bolj ažuren. 

To v Večeru poznam, sam ga je tu pri nas mal težje dobiti v trafiki.

No, hvala vsem za pomoč.

clock-img

17.05.2006, 07:56

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Kr tam na sprejemni v porodnišnico poklič al pa vprašaj direkt, če si kje blizu Celja, ti bodo povedali, če je rodila in kaj je rodila!! Imajo tudi poseben seznam za one s carskim rezom - vsaj tak je bilo, ko sem jaz spraševala za znanko.

MONTIGNAC

clock-img

17.05.2006, 08:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imperial, mislim seznam na Večerovi SPLETNI strani. Malo pobrskaj po netu. Jaz sem enkrat nekaj iskala, pa mi je HuAnita posredovala link (sezname najdeš nekje med lokalnimi novicami). Zdajle ne morem iskati, ker mi mali skače po naročju in bi rad tipkal in je cel tečen, ker mu ne pustim...evo, se že dereuser posted image . Bom potem poskusila, ko bo šel spat po kosilu.

clock-img

17.05.2006, 13:32

clock-img

Imperial

pencil-img

6

Našel, našel... Tukaj recimo:
http://www.vecer.si/vecer2006/default.asp?kaj=6&id=2006051605065035

A je hudič, ker so objavljena rojstva za sedem dni nazaj (danes 17.maja je zadnji podatek za 10.maja).

Bo že, iščemo drugo pot. Hvala vsem za pomoč še enkrat.

Tomo & Barbara

clock-img

20.07.2006, 01:18

clock-img

Imperial

pencil-img

6

No, najin odgovor je malo (user posted image ) pozen, a pravijo bolje pozno kot nikoli. user posted image

Podatke o srečni mamici sva našla kar v Večeru, saj se je odločila, da bo rodila v Mariborski bolnišnici. Čestitamo ji, vam pa hvala za pomoč.

Tomo & Barbi (zaenkrat še brez user posted image user posted image user posted image ) user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem