cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rojstni dan-Ženskam rožica, moškim...

clock-img

27.01.2007, 11:08

clock-img

arielca

pencil-img

2312

V službi smo se letos odločili, da vsakemu, ki praznuje voščimo in mu nekaj podarimo. Ženske dobijo rožico (cvet), za moške pa nimamo idej. Buteljka nekako odpade (imamo nekaj zagrizenih športnikov, ki striktno ne pijejo), tako da zbiram predloge user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

27.01.2007, 11:16

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Kaktus user posted image To smo mi isto prakticiral za "naše" user posted image

clock-img

27.01.2007, 11:18

clock-img

Timica

pencil-img

72

Bi mogoče lažje padla kakšna ideja, če bi vedela za kakšno službo gre. Bom predlagala nekaj pozornosti: obesek za ključ, pisalo, škatlica bonbončkov, CD,.... Ma res je težko za moške najt neko pozornost. Upam, da bo še katera kaj bolj izvirnega predlagala.

clock-img

27.01.2007, 11:20

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Čokolada je vedno lepo darilo - in 100% uporabno user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

27.01.2007, 12:36

clock-img

Anonimen

Za moške tudi rožica. Imajo še žene kaj od tega.user posted image  Pa saj je moškim tudi rožica všeč. A jim ni?

clock-img

27.01.2007, 12:39

clock-img

tulip

pencil-img

917

Med, domač jabolčnik, košarica s suhim sadjem, paketek domačih sirov, dobra salama, vse lepo zavito in s čestitko!
Je videt da je čas kosila....user posted image

clock-img

27.01.2007, 12:46

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Kaktus, kot je ena napisala... jaz sem ga letos atiju kupla za rojstni dan, s povdarkom, da sam za njega skrbi (saj itak niso težki za vzdrževanje). So take bolj moške rože, tudi kaktusi so bolj moški lahko. Npr. živi kamen... pa vedno drugačen kaktus, da ne bo naslednji kandidat vedel kaj bo dobil.
Ne morem pozabit, ko je moj brat enkrat za rd dobil en velik šopek vrtnic. Solzne oke je imel in rekel, da je to res najlepše darilo, ki ga je kdaj dobil. In da tudi moški imajo radi rože... user posted image

clock-img

06.02.2007, 14:31

clock-img

muška

pencil-img

3223

Med, domač jabolčnik, košarica s suhim sadjem, paketek domačih sirov, dobra salama, vse lepo zavito in s čestitko!

pol pa rajš dobim kaj od tega kot pa rožico user posted image

No če imate športnike v firmi, tem pridejo vedno prav kakšne enerhijske čokoladicem pa energijski napitki, banane, suhe marelice,... to so stvari brez katerih moj mož ne gre nikoli na svoje športne pohode, aja pa pivo ima še vedno zraven user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2007, 14:36

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

kondome...user posted image   (samskim seveda)

kaj pa CD? (slovenski so cenejšiuser posted image )

< Sporočilo je popravil Felicity -- 6.2.2007 14:42:20 >

clock-img

06.02.2007, 14:57

clock-img

Anonimen

Pri nas so dali kar tako veliko skodelico, notri pa polno pistacij, lešnikov,....grickalic v glavnem. Jaz prav z veseljem uporabljam skodelico. Za ženske in za moške enako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem