cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rože na oknih-pokončne

clock-img

28.04.2010, 15:01

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

V korita na oknih imam namen posadit tiste grmičke trave, vmes pa kako cvetočo zadevo. Pogoj je, da morajo biti take rože, ki se ne povesijo dol, ker mi bo drugače prevrglo korita (plastnična). Ne smejo pa zrasti previsoko, da ne bom imela pol oken zaraščenih user posted image .
Kakšna ideja, nasvet?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

28.04.2010, 15:06

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Sem ravnokar zasledila ene take luštne angleške pelargonije.So bolj mini varijanta,mi je prodajalka rekla,da rastejo bolj na stran,kot pa v luft.user posted image

clock-img

28.04.2010, 15:10

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sem ravnokar zasledila ene take luštne angleške pelargonije.So bolj mini varijanta,mi je prodajalka rekla,da rastejo bolj na stran,kot pa v luft.user posted image

Bolj na gosto sem hotela napisatuser posted image

clock-img

28.04.2010, 18:07

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Vodenke. pokončne gomoljne begonije.

clock-img

28.04.2010, 20:57

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Vodenke. pokončne gomoljne begonije.

Ja, tole je fajn varianta za severno stran.

Mi pa ni jasno - zakaj pa ne daš na police držal za teglce, da bi lahko zbirala med vsem možnim - pa še lepo je, če dol visi? To je taka kovinska zadeva, ki jo lahko prišraufaš gor čisto sama, če take sorte držala kupiš. Vsako okno ima polico in polica ima rob in za njo samo priviješ to reč gor. Med dve taki držali vtakneš eno kovinsko palico, ki jo tudi kupiš, če je pa nimaš, pa ravno tako drži celo korito 80cm in z visečimi begonijamo not, prepolnimi in res težkimi. Kupi se to v vsaki vrtnariji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem