cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rože na balkonu

clock-img

10.06.2010, 10:26

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Zanima me ali se da in na kaksen nacin "resiti" roze na balkonu, ki so (ocitno) prevec zalivane...kajti dve tretjine listov v loncnicah je cisto rumenih!?

Ce potrgam rumene liste, bo vlaga iz zemlje "napadla" tudi zelene liste? Ali naj nic ne trgam stran in cakam, da se zemlja v loncnicah posusiuser posted image

KATASTROFAAAA...pa tako lepe so bile user posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 10.6.2010 11:46:19 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

10.06.2010, 11:18

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Sicer ne vem, če sem pravi naslov za odgovor na to (ker uspem doseč, da mi od preveč zalivanja zgnije kaktus!user posted image ) Ampak v tej vročini je najbrž vseeno, če počakaš, saj se bo zemlja hitro posušila, listke pa še vedno lahko odtrgaš, če se izkaže, da jim ni več rešitve.

- www.mojasobica.si -

clock-img

10.06.2010, 12:22

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

kupi plastične, nobenga dela in vedno lepe

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

10.06.2010, 13:11

clock-img

norge

pencil-img

377

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

kupi plastične, nobenga dela in vedno lepe

No, ja o lepoti bi se dalo razglabljat....

clock-img

10.06.2010, 21:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Zanima me ali se da in na kaksen nacin "resiti" roze na balkonu, ki so (ocitno) prevec zalivane...kajti dve tretjine listov v loncnicah je cisto rumenih!?

Ce potrgam rumene liste, bo vlaga iz zemlje "napadla" tudi zelene liste? Ali naj nic ne trgam stran in cakam, da se zemlja v loncnicah posusiuser posted image

KATASTROFAAAA...pa tako lepe so bile user posted image

A si slučajno kupila nove lonce za rože, ap nimajo spodaj luknje? Nekateri lonci so namreč taki, da moraš luknje šele naredit. Morda imaš lonce z vodno rezervo, pa si pretiravala. V tem primeru se da korito nagnit in zlit ven odvečno vodo - v vsakem primeru moraš to naredit in pustit, da se zemlja presuši. Katere rože pa imaš in na kateri strani (neba)? Včasih listi porumenijo tudi iz kakšnega drugega razloga - recimo meni je okrasni krompir zgoraj malo pomrznil ta mesec, ker je bilo mrzlo - rumeni listi.

Liste pa le potrgaj proč, ker nazaj oživeli ne bodo - če so rumeni, so brez klorofila in ne delajo več. Se bo pa tako rastlina lažje razvijala oz. si opomogla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem