cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Restavracija Pan - izkušnje

clock-img

22.09.2011, 09:46

clock-img

nitana

pencil-img

39

Pozdravljene,
midva se še odločama za gostišče za poročno slavje in razmišljava o restavraciji Pan na Kidričevem. Ima kdo kakšne izkušnje od tam od leta 2010 naprej, ko je bila obnovljena in zamenjala vodstvo? Kakšne so kaj cene poročnih menijev?
Vsa mnenja dobrodošlauser posted image

Lep dan

clock-img

22.09.2011, 21:34

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

Izkušenj sicer nimam odkar je restavracija prenovljena, bo pa imela moja kolegica tam v oktobru poročno slavje in je poročni meni 40 eur.

_____________________________

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

23.09.2011, 07:40

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Nisem sicer najbolj objektivna ocenjevalka na temo te restavracije (dolga zgodba), ampak zagotovo mi na konec pameti ne bi padlo, da bi imela tam poročno slavje user posted image  Sicer ne poznam preveč dobro, kako je tam potekalo, ko je bilo staro vodstvo, ampak zdaj se zelo gleda, da se pride skozi vsako stvar s čim več dobička. Meni to vse pove o neki restavraciji user posted image  Aja, pa meni za 40 € je kar malo drag za naš konec, se mi zdi. Jaz bi definitivno še raje malo naokrog pogledala user posted image  Seveda je pa vse odvisno od števila ljudi, ki jih misliš imeti, ker Pan ima dvorano za veliiiiko skupino in je tu v okolici kar težko najti tako velik prostor.

clock-img

23.09.2011, 15:02

clock-img

majcekbo

pencil-img

1

Pozdravljena nitanauser posted image

Midva sva bila letos na eni poroki v dvorani Pan. Lahko samo rečem, da sva navdušena!! Vse je na novo urejeno, hrano imajo izvrstno. Sigurno vama ne bo žal.

Slike si lahko pogledaš na: www.poroka-dekoracije.si

Oni so jima delali namizno dekoracijo in kolikor mi je znano sta vzela celoten paket pri njih... in bodo sigurno vedeli kakšne so cene in kako je z vodstvom. Lp, Maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem