cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rešujem že beljene zidove :)

clock-img

23.03.2007, 15:14

clock-img

Anonimen

Sem tako jezna user posted image   Filipovo sobo sem skor cel emsec belila user posted image user posted image user posted image , pa so mi majstri v višini 30 cm pri brušenju parketa zasvinjali vse 4 stene user posted image user posted image user posted image

Ima kdo kakšno idejo, kako naj to svinjarijo popravim user posted image .  Belila še enkrat ne bom, ker sem že trikrat barvo gor nanašala. V albumu je ena slikca - sobica je modro zelena. Bi bilo zelo čudno, če bi v tej višini 30 cm npr. narisala temno zeleno travouser posted image
Ne vem...nasvet in rešitev iščem user posted image

clock-img

23.03.2007, 15:33

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Kaj pa če narišeš malo rožic pa malo temno zelene travice pa ne bo takšna razlika 

clock-img

23.03.2007, 15:38

clock-img

Anonimen

Lojzika, saj neki v tem stilu mislim. Sam....soba je drugače bolj "avtomobilska" user posted image . Tale slikca v albumu je že kar starauser posted image . Po uni beli črti avtomobili vozijo user posted image . Nekako v tem stilu - s travo in rožicami sem mislila reševat, ja. Mogoče ima še kdo kakšno idejo.

clock-img

23.03.2007, 15:58

clock-img

Anonimen

Jaz bi šla pač še 1x barvat.

clock-img

23.03.2007, 16:52

clock-img

Anonimen

Kaj pa še na valujoča plast v malo temnejši barvi kot sta zgornji dve? Da bi pač bile tri barve namesto dveh?

Drugače pa moram pohvalit-lepouser posted image

clock-img

23.03.2007, 18:16

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ja jaz bi na to tud narisala travo in rožce, lahko še kakšno drevo in živalco, ki kuka iza drva.user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

23.03.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

Sam....soba je drugače bolj "avtomobilska" user posted image

Kar pusti tako kot je. Ta nove packarije so lahko avtomobilski izpuhi user posted image  user posted image .

Kaj pa če kakšno garažo za avte narišeš?

clock-img

23.03.2007, 20:31

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Avtomobilski izpuhi so super user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem