cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Rabim novega ginekologa na območju Gorice

clock-img

17.09.2010, 09:03

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Ker se selim v bližino Gorice rabim novega ginekologa v tem koncu. Žal popolnoma nič ne poznam ne bolnišnic, ne zdravstvenih domov. Potrebovala bi res dobrega zaradi različnih ginekoloških težav. Punce prosim mi lahko kaj svetujete?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.9.2010 13:37:52 >

clock-img

17.09.2010, 09:59

clock-img

marantz

pencil-img

273

Jaz sem pri Ireni Mohorko, v ZD Šempeter in ti je ne priporočam. Še posebej zato, ker berem da imaš razne ginekološke težave. Sej če si zdrav in rabiš samo občasne rutinske preglede je super, ker v njeni čakalnici nikoli ni gužve in običajno s pregledom hitro zaključiš. Sam ko se pojavijo problemi, pol pa kar neki mučka, pa s težavo te da na kake nadaljne preglede. Tudi pri obravnavi moje nosečnosti imam par pripomb, ampak to je že druga zgodba.

Največ pohval sem slišala na račun Alenke Zavrtanik Čelan (Bolnica Šempeter), sam najbrž ne sprejema novih pacientk. Vsaj pred dvema letoma ko sem jo jaz potrebovala jih ni. Tudi o Lari Beseničar (ZD Nova Gorica) sem slišala kar nekaj pohval.

Me prav zanima kje se boš vpisala, ker jaz sem pred dvema letoma kar iskala, pa me je potem Irena vzela, potem ko sem ji potrdila da še nimam osebne ginekologinje

clock-img

17.09.2010, 11:33

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

lara beseničar pregelj v zd nova gorica je super...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

17.09.2010, 11:55

clock-img

marantz

pencil-img

273

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

lara beseničar pregelj v zd nova gorica je super...

Ja, sam novih, kolikor vem ne sprejema!user posted image

clock-img

17.09.2010, 12:31

clock-img

AinR

pencil-img

69

malo neumesno vprašanje - v katerem tednu nosečnosti ponavadi beseničarjeva naroči na prvi pregled?

clock-img

17.09.2010, 16:12

clock-img

alda

pencil-img

3570

Jaz imam dr Gergoleta v bolnišnici in je res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če pa ima kaj fraj pa žal ne vem.
pokliči, ti bodo sestre pomagale, saj so v ambulanti zelo prijazne!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

18.09.2010, 12:25

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: AinR

malo neumesno vprašanje - v katerem tednu nosečnosti ponavadi beseničarjeva naroči na prvi pregled?

Mene je naročila na prvi pregled nekje v sredini 8 tedna.

clock-img

30.09.2010, 18:11

clock-img

antonia

pencil-img

76

Dr. Beseničar, dr. Margič ZD Nova Gorica super, z ginekologi iz bolnice Šempeter zelo slabe izkušnje - dr. Grgolet osladen in zame nestrokoven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem