cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pride ženska k zdravniku

clock-img

11.05.2008, 21:14

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Prebrala sem knjigo s tem naslovom - svetovna, svetovna, svetovno dobro napisana - meni je namreč stil pisanja izredno pomemben!!! user posted image
Prebere se na mah. Piše pa moški, katerega žena pri 36 letih zboli za agresivno obliko raka na dojki. Nobene osladnosti in patetike. Resnično vredno branja!!! user posted image  user posted image  user posted image
Mi je prav žal, da sem jo že prebrala. Noro dobra!!

clock-img

11.05.2008, 22:00

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

A ni res? meni je bila tudi strašno všeč; predvsem ta direktnost, humoruser posted image , pa tudi krutost; matr sem jokala na koncuuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

11.05.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

Mi je prav žal, da sem jo že prebrala.

Lusen komentar...user posted image .

Nisem se brala, hvala za info :).

clock-img

12.05.2008, 07:52

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jaz sem zdaj na 55. strani... In se bere kot namazana.... Do sedaj mi je zelo všeč...

clock-img

16.05.2008, 18:03

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Kaj sem pa jaz danes prejokala ob tej knjigi. To ni za verjet. Še dobro, da je konec, ker sem rdeča v faco od joka. Me je moj najprej vprašal, če se je kaj zgodilo, ko je prišel domov.

clock-img

20.05.2008, 21:30

clock-img

Anonimen

Jo ravno berem; mladosten stil pisanja, tipično moško razmišljanje izjave za poscat od smeha...vendar z grenkim priokusom. Jz jo prav s težo na duši berem in nikakor ne morem reči da je lahkotno branje...(oče mi je umrl za rakom in vem kako poteka kemoterapija...).

Pa še dva citata iz knjige, eden za življensko vodilo in eden, ki me je do solz nasmejal:

"če ne gre tako kot je treba, je treba tako kot gre."

"...tako sem bil ponosen, kot bi bil ponosen pes s sedmimi ****i..."user posted image user posted image

clock-img

21.05.2008, 11:10

clock-img

Taj

pencil-img

163

user posted image user posted image dobra knjiga. Ne pomeni sicer vrhunca beletristike, a upoštevaje vse okoliščine (da je avtorjev prvi roman in da gre za neke vrste avtobiografijo) nedvomno za pohvaliti in priporočiti!

Pretrese. Četudi vemo za vse grozote raka, vsakič znova zaboli...še posebej, ker so tako mlada družina. Njega bi pa v rit brcnila. Jaz ne bi zmogla tolkšne tolerance. Ga ne razumem in pika!Egoist, četudi se je na svoj način trudil. Ampak vseeno...

Berite!user posted image

Če hočeš biti srečen, bodi!

clock-img

28.05.2008, 08:08

clock-img

atinav

pencil-img

331

Odlična knjigauser posted image ...preberite jo...

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

clock-img

10.07.2008, 18:11

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Ej, caffee,

eden od citatov, ki sem si jih izpisala iz te knjige, je bil tudi pri meni tale. Svetoven je!!
"Če ne gre tako, kot je treba, je treba tako, kot gre."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem