cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prehrana 10. mesečnika v hotelu

clock-img

13.01.2006, 19:18

clock-img

TKM

pencil-img

7

Pozdravljene,

Čez par dni  nepričakovano (super presenečenje) potujemo na Kanarske otoke, sicer v kvaliteten hotel s polpenzionom, gremo na počitnice za 9 dni. Potrebujem kakšne dobre rešitve za ureditev prehrane---predvsem kosila za mojo 9 mesečnico. Ker sva se do konca 6. meseca izključno dojili, doma sedaj je predvsem raznoliko kuhano, nesoljeno, brez raznih dodatkov , skratka čimbolj "preprosto" in zmleto hrano (tudi še nobenega zobka nima)... Imate kake izkušnje ali predloge?

Hvala in LP,
Tjaša

clock-img

13.01.2006, 19:27

clock-img

Anonimen

Hja, zdaj če je razne hipe in frutke ali kaj je že, potem vzemi to s sabo na zalogo. Drugače pa mogoče vsaj kakšen grelnik za mleko, pa narediš čokolino ali kaj podobnega. Pa kakšno frišno sadje se bo menda tam tudi našlo, itak pa se mi zdi, da še zraven dojiš, tako da večjih problemov ne bi smelo biti. Ne preveč kompliciranja, malo iznajdljivosti, pa bo vse v redu.

Lepo se imejte, malo sem ti pa fouš. Itak. user posted image

clock-img

16.01.2006, 00:29

clock-img

TKM

pencil-img

7

Oki doki,
tkole, ne mi bit preveč fouš, k sem zadnje dva dni čist živčna in bom res rabla dopust po tem...:), drgač pa sem tole rešila tako, da sem si nabavla en prenosni mini električn kuhalniček, tako da imam za pogrevat kašiče in skuhat kompotek al pa čajček in to je to kar mi je manjkalo!:) Mam pa doma vse v razsulu, k pokanje sploh ni lahka zadeva.... Pa še fejst me skrbi, ker je moj sonček še zmeri rahlo prehlajen, nas pa jutri ponoči čaka dolga pot do Muenchena.. Upam da ne bo zanjo preveč utrujajoče vse to potovanje.
Pa hvala za odgovor.
Lep pozdrav,
Tjaša

clock-img

03.02.2006, 21:53

clock-img

janč

pencil-img

136

ne morem drugega reči, kot da kar je nujno vzameš s seboj,ostalo pa poskušaj dobitiv hotelu ali trgovini, kajti sedaj se že vse povsod dobi, brez panike-

clock-img

09.02.2006, 14:30

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Verjetno ste že nazaj ampak bo mogoče kdo drug potoval. Odkar imamo tamalo, letos bo 4 leta, zimujemo na Kanarskih od njenega 6 meseca. Glede hrane te ne sme biti strah ker imajo zelenjavo in sadje v izobilju pa načeloma je hotelska hrana zelo vredu (čudovite zelenjavne juhe). Predlani smo za spremembo bili v Egiptu, pa glede hrane in čistoče z malimi otroci bolj priporočam Kanarce, vsaj na ulici je bolj kulturno in čisto, ter v resatvracijah lahko ješ mirene vesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem