cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Potni stroški

clock-img

18.09.2007, 06:59

clock-img

zajko

pencil-img

27

Vsaki dan naredim vsaj 200 km,da lahko obiščem svojega otroka v bolnišnici.Tam ne morem biti,ker nisem doječa mati.A ima katera kakšno podobno izkušnjo ?Je kakšna varjanta za pridobitev potnih stroškov?user posted image

clock-img

18.09.2007, 09:13

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Meni so rekli, da ti pediater izstavi napotnico, ki ti jo v bolnici vsak dan potrdijo in da greš z njo na ZZZS. Ne vem pa koliko drži, meni pediatrinja ni hotela izdati napotnice, za k svoji zdravnici pa nisem imela časa. 

clock-img

18.09.2007, 09:32

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Hojla! Pri pediatrinji dobiš tak obrazec, podoben napotnici. Potem pa tja noter vpišeš datume odhodov v bolnico in koliko ur si porabila za vsak tak obisk. Te obiske ti morajo potrdit pristojni za oddeled na katerem je tvoj otrok potem pa tole neseš na zzzs, jim daš še tekoči račun in ti nakažejo denar.
Ne vem sicer kako je, če otročka obiskuješ, vem pa da to drži, če ga voziš na preglede oz. si z njim hospitaliziran (doječe mamice)
Pri meni je bilo tako, da sva bili z malo hospitalizirani takoj po porodu na pediatrijo v LJ. Potem pa smo hodili do enega leta na kontrole - vse te datume sem vpisala not in obrazec s kopijami izvidov poslala na pediatrijo, kjer so mi na neonatalnem  in kardiološkem oddeleku potrdili. Potem so mi to poslali po pošti nazaj in jaz sem ravno včeraj nesla na zzzs. Sem misla, kako bo to dolgo trajalo in da bodo kej komplicirali, pa nič. Gospa me je samo prosila za bančno kartico, da si je napisala TR in moje podatke, in mi je rekla, da bo nakazilo v četrtek! Res sem bila presenečena...
Se pa pozanimaj, če samo za obiske to tudi velja. Mogoče bi ti tak obrazec mogla res v tem primeru dat tvoja osebna zdravnica.

MONTIGNAC

clock-img

18.09.2007, 11:22

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Kolikor vem, za obiske to ne velja, samo če hodite na preglede. Nisem pa sigurna, najboljše da pokličeš pediatra in ga povprašaš.

clock-img

18.09.2007, 20:56

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tudi moja informacija je taka, da za obiske ne velja, le za hospitalizacije in preglede.

clock-img

19.09.2007, 19:38

clock-img

Anonimen

ZA obiske ne velja.

clock-img

21.09.2007, 08:59

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

No konec koncev pa mislim, da se itak ne splača -  sem misla, da me bo kap, ko sem včeraj pogledala nakazilo - za 5 pregledov iz CE v LJ, ki so ponavadi trajali celo dopoldne, smo dobili celih 23,58 eur!
Škoda časa in poti. Se ne bom več šla!
Sej nekaj res je, ampak tolkle smo mi porabli sam za parkirnini, kje pa je še kak bencin, amortizacija avta, dragocen čas in predvsem naši živčki?!
No ja, res se ne grem več.

MONTIGNAC

clock-img

14.09.2009, 19:01

clock-img

nina1234

pencil-img

3

Zavod za zdreavstveno zavarovanje ti krije 10%vrednosti litra bencina na kilometer celotni znesek pa  zmanjšajo še za 3 % minimalne plače približno (17 eur).Groza kaj delajo!!!

clock-img

15.09.2009, 21:02

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Ja pa kaj ni nek zakon, da ti pripada bivanje z otrokom v bolnici starim do 5 let al kak nekak! Al tega več ni, ker je nova vlada!?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem