cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poslovilna službena zabava

clock-img

05.09.2005, 17:22

clock-img

Nena85

pencil-img

37

Hojla drage ,

zanima me če ste oz. še boste ob odhodu na porodniško v službi pripravile kakšno poslovilno zabavo, pa če imate kaj posebnega v mislih?

Hvala za ideje

clock-img

05.09.2005, 18:52

clock-img

megge

pencil-img

27

S sodelavkami smo šle v menzo na palačinke. Drugače se po službi ne družimo.

clock-img

05.09.2005, 19:14

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

nas je na oddelku cca 20, tako da sem le prinesla sladkarije. Se je kar hitro razvedelo, da jih imam v pisarni, tako da je vsak parkrat prišel k meni pa smo se mal pomenili in poslovili. To je bilo vse, nič prav posebej fensi, so pa bili zadovoljni, to je pa glavno .

pozdravček

clock-img

05.09.2005, 21:05

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Eh, saj se ne splača, je itak prehitro mimo tisto leto. Mi smo v službi ful prijatelji ( trije smo v pisarni), se tudi privat kaj družimo, pa nisem imela nobene poslovilne zabave.
Nevem, tudi v praksi mi poslovilne zabave za odhod v porodniško niso znane. Mogoče smo mi malo zabačeni .
Če pa bi jo imela, bi verjetno tudi kakšne sladkarije prinesla, ker za zabave mi ni bilo proti koncu, sem samo na kavč mislila in na wc školjko, saj sem na pol ure tekala lulat.
Fajn se imejte če boste imeli zabavo.

clock-img

05.09.2005, 22:07

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Jest pa razmisljam ko bom odsla na porodnisko da bom tri sodelavke ki smo se res razumele peljala na kaksen zenski cvek se mi zdi lepo da se na tak nacin poslovim vsaj v sluzbi z njimi...videvale se bomo itak se med letom ampak vseeno...

LP Nannn

clock-img

05.09.2005, 22:13

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Jaz sem šla na porodniško ravno v obdobju jagod in sem v službo odnesla nekaj kg rdečih dobrot. So bili vsi tako navdušeni, da še danes ne morejo pozabiti.
Ko pa sem se dala odpoved sem pripravila paleto pisanega sadja (fige, marelice, maline in nektarine).
Sadje pali zagotovo.

clock-img

06.09.2005, 09:39

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pri nas je navada da se ob vsaki priložnosti (rd, nov avto,....) kupi par kosov torte in prinese v službo. Tako da če me kakšna bolniška ne prehiti bom naredila to, drugače pa sem prvič nesla tortice ko sem jim nesla pokazat mulo. Aja pa še to nas je v službi le 6, tako da je vse bolj družinsko ozračje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem