cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Portorož......

clock-img

04.06.2007, 14:56

clock-img

tejcka

pencil-img

67

A gre kera oz. a je kera iz Portoroža? Jest in moj malček greva namreč 9.junija na krajši oddih in bi nama prav prišla kakšna dobra družba.

Lp, T&T.

clock-img

04.06.2007, 15:16

clock-img

Anonimen

ja, ampak mesec dni kasneje user posted image

Si pa želim nevico spoznat letos, če mi bo nakonila toliko časa, da z mano en kofe popije

clock-img

04.06.2007, 17:15

clock-img

kaja26

pencil-img

320

tut js sem imelanamen in z tamalima v začetku junija v Portorož, no zdej smo se pa odločili da gremo kr vsi 21 julija...

clock-img

04.06.2007, 19:07

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ahoj!delam v portorožu.user posted image ...živim pa z nevo.....user posted image kje boš bivala ko boš na našem koncu?

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

clock-img

04.06.2007, 19:54

clock-img

tejcka

pencil-img

67

Ufff, sm vesela, da bom lahk kako user posted image ...... hehehehe.  Sploh ne vem, kje bom locirana. En sosed ma dol bajto in nam jo bo odstopu za kak teden (dobr sosed, ni kej, pa ni Mercator user posted image ). Se bom probala čim prej pozanimat kje bom, pa ti bom sporočila. Si ti še na porodniški????

clock-img

04.06.2007, 20:30

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ahoj!ah porodniška.....kdaj je že minilauser posted image upam da bo v kratkem 2....user posted image lahko se zmenimo za user posted image .sem vsak dan v portorožu,ker delam tam do 13.

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

clock-img

05.06.2007, 09:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

ja, ampak mesec dni kasneje user posted image

Si pa želim nevico spoznat letos, če mi bo nakonila toliko časa, da z mano en kofe popije

No,glih prav,kajti prav 9.7.tudi mi gremo na lepše.user posted image
Srćno upam,da se me bo kdo od mojih usmilil in postal moj taksist,da se srečamo na kavici v Portorožu,ali kje drugje.

clock-img

09.06.2007, 21:43

clock-img

tejcka

pencil-img

67

Žal je Portorož padu u vodo user posted image ......

Gremo enkrat v juliju.... Do takrat pa lp!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem